See more. Do more.

Vi tror på, at den rette synsløsning kan frigøre dit fulde potentiale for synet og i livet. Det har gjort os til verdens førende brand på brilleglas.

 

Hver dag flytter vi grænser for at imødekomme og forudse dine synsbehov.
Vi tilbyder innovative, skræddersyede synsløsninger, fordi et godt syn bidrager til et godt liv.

 

VI FULDFØRER VORES MISSION GENNEM INNOVATION

Vores øjne er lige så unikke som vores fingeraftryk. Det samme gælder vores vores livsstile. Derfor laver Essilor synsløsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Vores unikke innovationsproces har mennesket er i centrum - Live Optics™. Vi leverer håndværk af højeste kvalitet i samarbejde med eksperter og de mest anerkendte øjenspecialister. Kombinationen af disse gør os i stand til at levere optimale oplevelser og service, der strækker sig langt ud over enkle brilleglas.

Barn med briller på, der maler

 

REEL INNOVATION, DER KAN SES – GODKENDT AF DIG

Essilor udviklede Live Optics™ med henblik på at forbedre og forny igen og igen. Live Optics™ er en forskningsmetode, der tager højde for brillebrugerens synsoplevelse i hverdagen. Dermed opfylder vi opfylder ikke kun industri standarder - vi opfylder også dine!

Live Optics - en innovativ måde at teste Essilor-brilleglas på

EN KOMPLET VIFTE AF LØSNINGER DEDIKERET TIL DEN INDIVIDUELLES SYN


Hvert glas, vi skaber, er en kombination af flere teknologier, der korrigerer dit syn, beskytter dine øjne mod lys og forbedrer klarheden.

ESSILOR® STELLEST™ BRILLEGLAS

ESSILOR® STELLEST™ BRILLEGLAS

Korriger dit syn

Når det drejer sig om nærsynethed, så beskytter korrigering af barnets syn i dag ikke synet fremover. Nærsynethed kan stadig forværres og dermed potentielt påvirke synet i fremtiden. Stellest™ brilleglas er Essilors bedste løsning til at bekæmpe dit barns nærsynethed, og glassets høje effektivitet er klinisk dokumenteret. ESSILOR® STELLEST™ BRILLEGLAS BREMSER NÆRSYNETHEDENS UDVIKLING MED 67 % I GENNEMSNIT⁽¹⁾

Varilux

Varilux

Korriger dit syn

Progressive korrigerende brilleglas. Du kan se tæt på, langt fra og alt det indimellem med fuld visuel komfort. Til brillebrugere over 40 år.

Eyezen Kids

Eyezen Kids

Korriger dit syn

Hvad enten det handler om genkendelse af farver og former, læsning eller skrivning, spiller synet en afgørende rolle i børns udvikling og vækst. Derfor er det vigtigt, at vi som forældre gør os umage med at fremme et sundt syn i børnenes skoleår, især fordi deres synssystem stadig er under udvikling. Men det kan selvfølgelig være svært i en stadigt mere forbundet verden.

Eyezen

Eyezen

Korriger dit syn

Korrigerende enkelstyrkebrilleglas. Forbedrede brilleglas til hverdagsbrug, designet til en moderne livsstil og tilpasset brugen af digitale enheder.

Transitions

Transitions

Beskyt dit syn

Lysintelligent teknologi til dine brilleglas, der giver dig et uanstrengt syn. Transitions reducerer genskin og beskytter mod trætte og overanstrengte øjne ved at reagere på UV-lys og synligt lys og give den perfekte toning, uanset lyset.

Eye Protect System

Eye Protect System

Beskyt dit syn

Med Eye Protect System beskytter din brilleglasløsning dine øjne mod skadeligt blåviolet lys og ultraviolet lys dagen igennem hver dag, både udendørs og indendørs.

Xperio Solglas

Xperio Solglas

Beskyt dit syn

Solglasteknologi, der beskytter dine øjne mod UV-lys og kan reducere blændende genskin, så du får et optimalt syn, uanset hvor lyst det er udenfor. Fås i en lang række farver og spejlfinishes, der matcher ethvert brillestel og enhver stil.

Crizal

Crizal

Styrk dine brilleglas

Kombiner med Crizal, og optimer din samlede brilleglasløsning. En behandling, der fremmer et skarpt syn og brilleglassets æstetik og samtidig beskytter dine brilleglas mod mindre klart syn.

Få tilbudt en Essilor løsning hos en partner optiker.

Find din Essilor optiker