See more. Do more.

Erkendelsen af, at den rette synsløsning kan frigøre brugerens fulde livspotentiale, har gjort os til verdensførende på markedet for brilleglas.

 

Hver dag flytter vi uophørligt grænser for at imødekomme og forudse dine synsbehov.
Vi tilbyder fornyende, skræddersyede synsløsninger, fordi det at se godt er afgørende for at leve godt.

 

VI FULDFØRER VORES MISSION GENNEM INNOVATION

Vores øjne er lige så unikke som vores fingeraftryk. Ligesom vores livsstile er det. Derfor fremstiller Essilor livsforbedrende synsløsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Vores unikke innovationsproces, hvor mennesket er i centrum: Live Optics™ kombineret med vores eksperthåndværk af højeste kvalitet og de mest anerkendte øjenspecialister, vi samarbejder med, gør os i stand til at levere optimale oplevelser og service, der strækker sig langt ud over enkle brilleglas.

Skolebørn ser på skærm

 

REEL INNOVATION, DER KAN SES – GODKENDT AF DIG

Essilor udviklede Live Optics™, en forskningsmetode, der tager højde for brillebærerens synsoplevelse i hverdagen med henblik på igen og igen at forbedre og forny. Vi opfylder ikke kun industristandarder. Vi opfylder også dine.

Se, hvor central du er i vores innovationsproces.

Live Optics - en innovativ måde at teste Essilor-brilleglas på

EN KOMPLET VIFTE AF LØSNINGER DEDIKERET TIL DET INDIVIDUELLE SYN


Hvert glas, vi skaber, er en kombination af flere komplementære teknologier, der korrigerer dit syn, beskytter dine øjne mod lys og forbedrer klarheden.

Varilux

Varilux

Korriger dit syn

Progressivt korrigerende glasdesign. Du vil kunne se på nær, på afstand og alt derimellem med visuel komfort. For brugere på 40 år og opefter.

Eyezen

Eyezen

Korriger dit syn

Korrigerende enkeltstyrkeglas. Forbedrede hverdagsglas, der er designet til at forhindre eller mindske belastning af øjnene, når du arbejder eller kommunikerer via digitale enheder.

Transitions

Transitions

Beskyt dit syn

Den intelligente lysteknologi i dine glas sikrer dig ubesværet syn. Transitions hjælper til at reducere blænding, trætte øjne og øjenbelastning ved at reagere på UV-stråler og synligt lys med den perfekte farvetone i enhver belysning.

Eye Protect System

Eye Protect System

Beskyt dit syn

Eye Protect System hjælper din brilleglasløsning til at beskytte dine øjne mod skadeligt blåtviolet og ultraviolet lys hele dagen og hver dag, både indendørs og udendørs.

Sol

Sol

Beskyt dit syn

Solbrilleglasteknologi, der beskytter dine øjne mod UV-lys og blokerer for blændende lys, så du sikres optimalt syn uanset hvor lyst, det er udenfor. Fås i en lang række farver og spejlrefleks, så de passer til ethvert stel og enhver stil.

Crizal

Crizal

Styrk dine brilleglas

Kombinér Crizal for at opgradere din samlede glasløsning. En overfladebehandling, der sikrer skarpt syn, æstetiske brilleglas og beskytter disse mod synets naturlige fjender.

Få tilbudt en Essilor-løsning hos en af vores partneroptikere.

Find din Essilor-optiker