See more. Do more.

Vi tror på, at den rette synsløsning kan frigøre dit fulde potentiale for synet og i livet. Det har gjort os til verdens førende brand på brilleglas.

 

Hver dag flytter vi grænser for at imødekomme og forudse dine synsbehov.
Vi tilbyder innovative, skræddersyede synsløsninger, fordi et godt syn bidrager til et godt liv.

 

VI FULDFØRER VORES MISSION GENNEM INNOVATION

Vores øjne er lige så unikke som vores fingeraftryk. Det samme gælder vores vores livsstile. Derfor laver Essilor synsløsninger, der er skræddersyet til dine behov.

Vores unikke innovationsproces har mennesket er i centrum - Live Optics™. Vi leverer håndværk af højeste kvalitet i samarbejde med eksperter og de mest anerkendte øjenspecialister. Kombinationen af disse gør os i stand til at levere optimale oplevelser og service, der strækker sig langt ud over enkle brilleglas.

Barn med briller på, der maler

 

REEL INNOVATION, DER KAN SES – GODKENDT AF DIG

Essilor udviklede Live Optics™ med henblik på at forbedre og forny igen og igen. Live Optics™ er en forskningsmetode, der tager højde for brillebrugerens synsoplevelse i hverdagen. Dermed opfylder vi opfylder ikke kun industri standarder - vi opfylder også dine!

Live Optics - en innovativ måde at teste Essilor-brilleglas på

EN KOMPLET VIFTE AF LØSNINGER DEDIKERET TIL DEN INDIVIDUELLES SYN


Hvert glas, vi skaber, er en kombination af flere teknologier, der korrigerer dit syn, beskytter dine øjne mod lys og forbedrer klarheden.

Varilux

Varilux

Korriger dit syn

Varilux er flerstyrke brilleglas, der giver dig visuel komfort og et ubesværet syn på nær, fjern og alt imellem. For brugere på 40 år og op.

Eyezen

Eyezen

Korriger dit syn

Korrigerende enkeltstyrkeglas. Forbedrede hverdagsglas, der er designet til at forhindre eller mindske belastning af øjnene, når du arbejder eller kommunikerer via digitale enheder.

Transitions

Transitions

Beskyt dit syn

Den intelligente farveskiftende brilleglas sikrer dig ubesværet syn. Transitions hjælper til at reducere blænding, trætte øjne og øjenbelastning ved at reagere på UV-stråler og synligt lys med den perfekte farvetone i enhver belysning.

Eye Protect System

Eye Protect System

Beskyt dit syn

Eye Protect System hjælper dine brilleglas med at beskytte dine øjne mod skadeligt blåviolet og ultraviolet lys hele dagen, indendørs og udendørs.

Xperio Sol

Xperio Sol

Beskyt dit syn

Solbrilleglasteknologi, der beskytter dine øjne mod UV-lys og blokerer for blændende lys, så du sikres optimalt syn uanset hvor lyst, det er udenfor. Fås i en lang række farver og spejlrefleks, så de passer til ethvert stel og enhver stil.

Crizal

Crizal

Styrk dine brilleglas

Kombinér Crizal for at opgradere din samlede glasløsning. En overfladebehandling, der sikrer skarpt syn, æstetiske brilleglas og beskytter disse mod synets naturlige fjender.

Få tilbudt en Essilor løsning hos en partner optiker.

Find din Essilor optiker