Brilleglas

Korrigér dit syn

En glasløsning består af tre dele. Først skal du bestemme dine visuelle behov. Din uafhængige, lokale optiker vil gennemføre en omhyggelig undersøgelse af dine øjne og derefter udskrive din recept. På baggrund af denne og af din livsstil vil din optiker være i stand til at anbefale dig den mest velegnede synsløsning, enten i form af et enkeltstyrkedesign (Eyezen) eller et progressivt glasdesign (Varilux).

Varilux

Varilux er flerstyrke brilleglas, der giver dig visuel komfort og et ubesværet syn på nær, fjern og alt imellem. For brugere på 40 år og op.

Eyezen Kids

Hvad enten det handler om genkendelse af farver og former, læsning eller skrivning, spiller synet en afgørende rolle i børns udvikling og vækst. Derfor er det vigtigt, at vi som forældre gør os umage med at fremme et sundt syn i børnenes skoleår, især fordi deres synssystem stadig er under udvikling. Men det kan selvfølgelig være svært i en stadigt mere forbundet verden.

Eyezen

Korrigerende enkeltstyrkeglas. Forbedrede hverdagsglas, der er designet til at forhindre eller mindske belastning af øjnene, når du arbejder eller kommunikerer via digitale enheder.

Værn om dine øjne

Se mere end den blotte korrektion. Få din glasløsning konfigureret til at beskytte dine øjne mod skadeligt lys (UV- og blåviolet lys).

Transitions

Den intelligente farveskiftende brilleglas sikrer dig ubesværet syn. Transitions hjælper til at reducere blænding, trætte øjne og øjenbelastning ved at reagere på UV-stråler og synligt lys med den perfekte farvetone i enhver belysning.

Eye Protect System

Eye Protect System hjælper dine brilleglas med at beskytte dine øjne mod skadeligt blåviolet og ultraviolet lys hele dagen, indendørs og udendørs.

Xperio Sol

Solbrilleglasteknologi, der beskytter dine øjne mod UV-lys og blokerer for blændende lys, så du sikres optimalt syn uanset hvor lyst, det er udenfor. Fås i en lang række farver og spejlrefleks, så de passer til ethvert stel og enhver stil.

Optimeret synsklarhed

Se mere end den blotte korrektion. Beskyt dine øjne mod lysreflekser, snavs og ridser for billedskøn klarhed.

Crizal

Kombinér Crizal for at opgradere din samlede glasløsning. En overfladebehandling, der sikrer skarpt syn, æstetiske brilleglas og beskytter disse mod synets naturlige fjender.