Brilleglas

Korrigér dit syn

En glasløsning består af tre dele. Først skal du bestemme dine visuelle behov. Din uafhængige, lokale optiker vil gennemføre en omhyggelig undersøgelse af dine øjne og derefter udskrive din recept. På baggrund af denne og af din livsstil vil din optiker være i stand til at anbefale dig den mest velegnede synsløsning, enten i form af et enkeltstyrkedesign (Eyezen) eller et progressivt glasdesign (Varilux).

Varilux

Progressivt korrigerende glasdesign. Du vil kunne se på nær, på afstand og alt derimellem med visuel komfort. For brugere på 40 år og opefter.

Eyezen

Korrigerende enkeltstyrkeglas. Forbedrede hverdagsglas, der er designet til at forhindre eller mindske belastning af øjnene, når du arbejder eller kommunikerer via digitale enheder.

Værn om dine øjne

Se mere end den blotte korrektion. Få din glasløsning konfigureret til at beskytte dine øjne mod skadeligt lys (UV- og blåviolet lys).

Transitions

Den intelligente lysteknologi i dine glas sikrer dig ubesværet syn. Transitions hjælper til at reducere blænding, trætte øjne og øjenbelastning ved at reagere på UV-stråler og synligt lys med den perfekte farvetone i enhver belysning.

Eye Protect System

Eye Protect System hjælper din brilleglasløsning til at beskytte dine øjne mod skadeligt blåtviolet og ultraviolet lys hele dagen og hver dag, både indendørs og udendørs.

Sol

Solbrilleglasteknologi, der beskytter dine øjne mod UV-lys og blokerer for blændende lys, så du sikres optimalt syn uanset hvor lyst, det er udenfor. Fås i en lang række farver og spejlrefleks, så de passer til ethvert stel og enhver stil.

Optimeret synsklarhed

Se mere end den blotte korrektion. Beskyt dine øjne mod lysreflekser, snavs og ridser for billedskøn klarhed.

Crizal

Kombinér Crizal for at opgradere din samlede glasløsning. En overfladebehandling, der sikrer skarpt syn, æstetiske brilleglas og beskytter disse mod synets naturlige fjender.