Brilleglas

Korriger dit syn

En brilleglasløsning består af tre dele. Først skal du finde ud af, hvad dit synsbehov er. Din uafhængige lokale optiker vil foretage en grundig synstest og fastslå, hvilken styrke du har brug for. Baseret på dette og på din livsstil vil din optiker kunne anbefale den bedste synsløsning, enten et enkeltstyrke brilleglasdesign (Eyezen) eller et progressivt brilleglasdesign (Varilux).

ESSILOR® STELLEST™ BRILLEGLAS

Når det drejer sig om nærsynethed, så beskytter korrigering af barnets syn i dag ikke synet fremover. Nærsynethed kan stadig forværres og dermed potentielt påvirke synet i fremtiden. Stellest™ brilleglas er Essilors bedste løsning til at bekæmpe dit barns nærsynethed, og glassets høje effektivitet er klinisk dokumenteret. ESSILOR® STELLEST™ BRILLEGLAS BREMSER NÆRSYNETHEDENS UDVIKLING MED 67 % I GENNEMSNIT⁽¹⁾

Varilux

Progressive korrigerende brilleglas. Du kan se tæt på, langt fra og alt det indimellem med fuld visuel komfort. Til brillebrugere over 40 år.

Eyezen Kids

Hvad enten det handler om genkendelse af farver og former, læsning eller skrivning, spiller synet en afgørende rolle i børns udvikling og vækst. Derfor er det vigtigt, at vi som forældre gør os umage med at fremme et sundt syn i børnenes skoleår, især fordi deres synssystem stadig er under udvikling. Men det kan selvfølgelig være svært i en stadigt mere forbundet verden.

Eyezen

Korrigerende enkelstyrkebrilleglas. Forbedrede brilleglas til hverdagsbrug, designet til en moderne livsstil og tilpasset brugen af digitale enheder.

Beskyt din øjensundhed

Gå et skridt videre end bare korrektion, og sammensæt din brilleglasløsning, så den beskytter dine øjne mod skadeligt lys (UV-lys og blåviolet lys).

Transitions

Lysintelligent teknologi til dine brilleglas, der giver dig et uanstrengt syn. Transitions reducerer genskin og beskytter mod trætte og overanstrengte øjne ved at reagere på UV-lys og synligt lys og give den perfekte toning, uanset lyset.

Eye Protect System

Med Eye Protect System beskytter din brilleglasløsning dine øjne mod skadeligt blåviolet lys og ultraviolet lys dagen igennem hver dag, både udendørs og indendørs.

Xperio Solglas

Solglasteknologi, der beskytter dine øjne mod UV-lys og kan reducere blændende genskin, så du får et optimalt syn, uanset hvor lyst det er udenfor. Fås i en lang række farver og spejlfinishes, der matcher ethvert brillestel og enhver stil.

Øg klarheden

Gå et skridt videre end bare korrektion, og beskyt dine øjne mod refleksioner, snavs og ridser, så du ser helt klart.

Crizal

Kombiner med Crizal, og optimer din samlede brilleglasløsning. En behandling, der fremmer et skarpt syn og brilleglassets æstetik og samtidig beskytter dine brilleglas mod mindre klart syn.