Innovation

Den eneste sande innovation er af en sådan art, at den kan konstateres og godkendes.

 

LIVEOPTICS


Vores innovationsproces, inspireret af – og med henblik på – dit liv.


De ligner måske hinanden, men alle brilleglas er ikke skabt på samme måde. Essilor brilleglas udvikles, testes og godkendes systematisk af folk som dig*. Da vi ønsker at fokusere på netop de fornyelser, der er relevante for dig, forpligter Essilor® sig til at opbygge sin innovation omkring dig som brillebruger. Det er din godkendelse, der validerer vores innovationer.

 

INSPIRERET AF DIT LIV

80 % af alle de oplysninger, du modtager, får du via synet, og 40 % af din hjerneaktivitet er afsat til synet. Derfor er det vigtigt at have brilleglas af høj kvalitet, og derfor bestræber Essilor sig konstant på at tage højde for synets mange, komplekse facetter.

Essilor samarbejder med brillebrugere for at undersøge deres vaner og teste vores produkter i reelle livssituationer. I vores HouseLab™- og CarLab™ laboratorier udfører vi en lang række test for at observere og registrere, hvordan du går, kører, laver mad og interagerer med skærme i hverdagssituationer i det virkelige liv.

Kvinde med Essilor brilleglas, som holder sit barn.

 

FREMSTILLET VED HJÆLP AF AVANCEREDE TEKNOLOGIER

Ud fra brillebrugeres fysiologiske og adfærdsmæssige data, udarbejder vores forskere specifikationer, der passer med den individuelles behov i forhold til syn og kropsstilling. Dertil anvendes en multisensorisk tilgang takket være digitale teknikker, såsom 3D Virtual Reality og simulationer.

Barn, der maler med pen i hånden.

 

BRUGERTEST SIDEN 2004

Inden lanceringen af vores nyeste glasinnovationer udfører vi brugertest for at sikre os, at fornyelsen passer til dine behov og din livsstil. Det gør vi, fordi de eneste beviser på fordelene for brillebæreren kommer fra brugeren selv. Derfor har Essilor siden 2004 systematisk brugertestet sine førende mærker Varilux, Crizal og Xperio®, før produkterne markedsføres.

Mand, der spiller computerspil, med kvinde ved siden af sig.

Essilors innovationsproces & test

18.981 personer

testede Essilor brilleglas

14.185 personer

testede og vurderede brilleglas fra Essilor under realistiske forhold

312 studier

af brilleglas fra Essilor gennemført med forbrugere

Få tilbudt en Essilor løsning hos en partner optiker.

Find din Essilor optiker