Styrk dine brilleglas

Crizal Easy Pro

Let rengøring, et enklere liv.

Fordele

LETTE AT RENGØRE

Vand-, smuds- og støvafvisende brilleglas, der forbliver lige så klare som den dag, du købte dem¹

RIDSEFASTHED

Afhjælper ridser, der opstår ved brug i hverdagen, som kan være forårsaget af pudsning af brilleglassene med den forkerte pudseklud.

ANTI-REFLEKSIVE

Giver dig et klarere syn ved at reducere refleksioner.

UV-BESKYTTELSE

Tilbyder den mest omfattende beskyttelse i hverdagen mod de usynlige og ofte uoprettelige skader fra UV-refleksioner.

Den anti-refleksive coatning, som er lettest at rengøre

Tilsmudsede brilleglas bør ikke stå i vejen for din hverdag og livsstil. Dine briller er din pålidelige partner; dit vindue mod verden.

Makeup, fingeraftryk, hår, forurening og regn er nogle af de forhold, der hver dag forhindrer dig i at bevare et klart syn. Men fra nu af vil det ikke længere være en sur pligt at rengøre dine brilleglas...

Uanset hvad der sker, er Crizal® EasyPro-coatning den perfekte allierede i din hverdag.

CRIZAL EASY PRO GØR LIVET KLARERE FOR BRUGERNE

Snavs, smuds, vand og støv er nogle af de elementer, som har indvirkning på dit syns klarhed, og det burde ikke være tidskrævende at rengøre dine brilleglas.

I gennemsnit pudser brugerne deres brilleglas 20.000 gange, før de udskifter dem2. Det er næsten 60 timer om året3.

Crizal® EasyPro har en uovertrufen evne til at afvise smuds, støv og vand hvilket giver dig et klart syn.

FIND EN OPTIKER
Mand, der rengør briller

BRILLER, DER ER LETTE AT PUDSE

Du bruger nok tid på at gøre rent, og bør ikke bruge endnu mere tid på også at gøre dine brilleglas rene. Crizal Easy UV forbedrer dine brilleglas ved hjælp af afvisnings- og resistente teknologier for at sikre, at dine brilleglas forbliver klare og nemme at rengøre.

BESKYTTELSE MOD SKADELIGT LYS

Det er lige så vigtigt at beskytte øjnene mod UV, som det er at beskytte huden. Crizal Easy UV-brilleglasforbedringer giver UV-beskyttelse, der bidrager til din overordnede sundhed. Takket være evnen til at reducere genskin, vil dine brilleglas hjælpe til at modvirke træthed i øjnene ved at reducere genskin fra TV, computerskærme og din smartphone.

ØGET HOLDBARHED

Crizal Easy UV styrker dine brilleglas og beskytter dem mod dagligdagens forstyrrende elementer. Overvej Crizal Sapphire UV-brilleglas, hvis du vil have forbedret ridsefast teknologi.

1Baseret på glidevinkel-kriterie, blandt de brilleglas-mærker, der er bedst kendt af forbrugere (MSW-mærkevaresporing 2018 i 17 lande).

2 Essilor Estimations – Frankrig, USA, Indien – baseret på følgende: gennemsnitligt antal rensninger/uge, antal gange tørret, hvor “tørret” svarer til en aftørrende bevægelse i én retning, og udskiftningshyppighed for brilleglas.

3Omtrent 20 sekunder pr. pudsning.