Styrk dine brilleglas

Crizal Prevencia

Filtrerer selektivt skadeligt UV- og blåviolet lys

Fordele

BESKYTTELSE MOD BLÅVIOLET LYS

Beskytter dine øjne mod skadeligt blåviolet lys(1)

Støvafvisende

Virker afvisende på støvpartikler for et klarere syn og renere brilleglas

Snavsafvisende

Virker afvisende på snavs for større synsklarhed og renere brilleglas

Ridsefast

Sikrer klart syn, garanteret i 2 år(2)

UV-beskyttelse

Beskytter dine øjne mod UVA- og UVB-stråler

Vandafvisende

Afviser små vanddråber, så dine glas forbliver klare

Hjælper dig til at tænke langsigtet

  • UV-beskyttelse
  • Beskyttelse mod blå-violet lys
  • Klare brilleglas
  • Glas, der er nemme at rense
  • Kradsefast
  • Robuste brilleglas

 

Der er lys overalt

Størstedelen af det synlige lysspektrum er vigtigt for vores syn og overordnede velbefindende. Det hjælper os til at se og det styrer vores kognitive ydeevne. Imidlertid kan den del af lysspektret, der består af UV- og blåviolet lys, forårsage tidlig ældning af øjnene(3) . Crizal Prevencia giver beskyttelse mod skadeligt lys(4) , samtidig med at den fremmer dit generelle velvære.

Mand, der vokser et surfboard

 

Holdbare brilleglas

Dine brilleglas kommer ud for meget hver dag. Pletter af fedtfingre, vanddråber fra et uventet regnskyl og risikoen for ridser – alt dette kan have indvirkning på klarheden af dine brilleglas, og dermed på dit syn. Crizal Prevencia er optimeret til at være afvisende og modstandsdygtig over for ridser, vand, pletter og støv, hvilket betyder, at dine glas er beskyttet mod hverdagens hindringer for et klart syn.

Crizal beskytter dine brilleglas mod det gode syns fjender.

 

Teknologi

 

Frafiltrering af skadeligt lys

Crizal Prevencia filtrerer selektivt skadeligt UV- og blåviolet lys. Ved at reducere blåviolet lyseksponering bidrager Crizal Prevencia til at støtte overlevelsen af nethindeceller(1). Crizal Prevencia blokerer for UV-lyset ved glassets forside og forhindrer, at UV-strålerne reflekteres fra glassets bagside og ind i dit øje, hvilket resulterer i en E-SPF-rate på 35, dvs. højeste eksisterende E-SPF-indeks i et klart brilleglas, for optimal UV-beskyttelse(5).

Diagram over glassets lysfiltrering

 

VI HAR FORPLIGTET OS TIL AT TESTE FORDELENE

Vi udfører systematisk brugertests for at sikre dokumentation for vores produkters ydeevne.

14,185 mennesker

har testet og bedømt Essilor-glas under reelle livsbetingelser.

18.981 personer

har testet Essilors brilleglas.

312 forbrugertests

for Essilor-glas har været genstand.

Se andre relaterede produkter

Korriger dit syn

Varilux X series

De første Varilux-glassene som reduserer behovet for hodebevegelse. Varilux X brilleglass gir et enestående skarpt, kontinuerlig og flytende syn i alle synssoner, slik at man ser godt både fjernt og nært og alt som er i mellom.

Lær mere

Korriger dit syn

Eyezen

Den nye generasjonen enstyrkeglass for deg som bruker digitale enheter. Glassene er designet for å hindre og redusere belastningen øynene utsettes for når du sitter foran skjermer.

Lær mere

(1) Crizal Prevencia blokerer for 20% af det skadelige blå-violette lys og nedsætter derved nethindecelledød med 25%. Den blå-violette lysfiltrering kan variere en anelse afhængigt af glasmaterialet. I in vitro-eksperimenter udført af Essilor og Paris Vision Institute blev nethindepigmentepitelceller udsat for blå-violet lys i et omfang, der svarer til den fysiologiske eksponering for sollys i et 40 år gammelt menneskeøje.

(2) Crizal ridsegaranti - vilkår og betingelser gælder, kontakt din optiker for flere oplysninger.

(3) McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31.Sunlight and the 10-year incidence of age-related maculopathy: The Beaver Dam Eye Study. Arch. Ophthalmol., 122, 750-757.New discoveries and therapies in retinal phototoxicity, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, Forår 2013.

(4)Skadeligt lys = UV- og blå-violet lys

(5) E-SPF®-indekset afhænger af selve glassets materiale og belægningen. E-SPF® er et internationalt indeks, der vurderer brilleglassets overordnede UV-beskyttelse. E-SPF® blev udviklet af Essilor International og godkendt af tredjepartseksperter. Kun glassets ydeevne. E-SPF®-indekset tager ikke højde for direkte eksponering, der afhænger af eksterne faktorer (bærerens morfologi, stellets form, brillernes placering på næseryggen etc.) E-SPF®=10 til Crizal® Prevencia-glas med Essilor Orma 1.5®.