Beskyt dit syn

Crizal Rock

Se klarere. Trods smuds og ridser.

Fordele

Holdbar modstand

Varig ridsefasthed, der modstår den daglige håndtering, f.eks. når du pudser dine briller eller taber dem.

Anti-refleksiv

Giver dig et klarere syn ved at reducere refleksioner.

Lette at rengøre

Vand-, smuds- og støvafvisende brilleglas, der forbliver lige så klare som den dag, du købte dem¹

UV-beskyttelse

Beskytter dine øjne mod UVA- og UVB-stråler

Den bedste kombination til at undgå ridser og smuds

Vores hverdagsliv er fyldt med uforudsigeligheder, der gør livet hårdt for dine brilleglas. Uanset hvilke situationer, fra almindelige til usædvanlige, vil uheld og dårlige vaner ikke længere påvirke brilleglassene på den samme måde, og du kan leve dit liv, som du har lyst til det.

Ingen grund til at vælge mellem brilleglas, der enten er nemme at rengøre eller ridsefaste - for en holdbarhed som aldrig før2.

Sådan er Crizal Rock blevet testet til at håndtere din dagligdag

 

Crizal gør livet nemmere for brugerne

Med Crizal® Rock-coatning er besværet med ridser og smuds noget, som hører fortiden til.

  • 70% mere ridsefast end den forrige generation3.
  • Dobbelt så rene efter omfattende tilsmudsning som brilleglas fra de største konkurrenter4.
Crizal Rock, alternativt indhold

1Eksterne laboratorietests og interne tekniske tests blandt de brilleglasmærker, som forbrugerne kender bedst (MSW mærkevaresporing 2018 i 17 lande). 2Eksterne laboratorietests og interne tekniske tests i 2019. Kombination defineres her som sammenlægningen af 2 særskilte kriterier, som er ridsefasthed og evnen til at være smudsafvisende - Crizal® Rock™ bedømt af forbrugere som mest smudsafvisende og med den bedste ridsefasthed, sammenlignet med de mest kendte brilleglasmærker (MSW mærkevaresporing 2018 i 17 lande). Ridsefasthed kan variere, afhængt af brilleglas-konfigurationen. 3Eksterne laboratorietests og interne tekniske tests i 2019 blandt de brilleglasmærker, som forbrugerne kender bedst (MSW mærkevaresporing 2018 i 17 lande). 4Eksterne laboratorietests og interne tekniske tests i 2019. Kombination defineres her som sammenlægningen af 2 særskilte kriterier, som er ridsefasthed og evnen til at være smudsafvisende - Crizal® Rock™ bedømt af forbrugere som mest smudsafvisende og med den bedste ridsefasthed, sammenlignet med de mest kendte brilleglasmærker (MSW mærkevaresporing 2018 i 17 lande). Ridsefasthed kan variere, afhængt af brilleglas-konfigurationen.