Styrk dine brilleglas

Crizal Sapphire HR

Giver brugeren et klart syn i alle situationer.

Fordele

ABSOLUT KLARHED

Reducerer refleksioner fra synligt lys 360° rundt om dig, så dit syn skånes for forstyrrende lys.

HOLDBAR MODSTANDSDYGTIGHED

Varig ridsefasthed, der modstår den daglige håndtering, f.eks. når du pudser dine briller eller taber dem.

LETTE AT RENGØRE

Vand-, smuds- og støvafvisende brilleglas, der forbliver lige så klare som den dag, du købte dem¹

UV-BESKYTTELSE

Tilbyder den mest omfattende beskyttelse i hverdagen mod de usynlige og ofte uoprettelige skader fra UV-refleksioner.

Vores seneste innovation indenfor coatning

Hver dag skal dine øjne klare en travl hverdags hektiske rytme og hjælpe dig med at opdage, hvad livet handler om. Daglige aggressioner kan ændre synets klarhed og synskomforten hos brillebrugere.

Crizal® Sapphire™ HR, den bedste Crizal coatning, der giver gennemsigtighed, holdbarhed og nem pleje af brilleglassene.

SENESTE INNOVATION INDENFOR COATNINGER

Hver dag skal dine øjne klare en travl hverdags hektiske rytme og hjælpe dig med at opdage, hvad livet handler om. Daglige aggressioner kan ændre synets klarhed og synskomforten hos brillebrugere.

Crizal® Sapphire™ HR, den bedste Crizal coatning, der giver gennemsigtighed, holdbarhed og nem pleje af brilleglassene.

CRIZAL LIFEPROOF-MULTITESTEN

Essilor har udviklet Crizal Lifeproof-multitesten, en grundig protokol til at forbedre testmetoderne. Ydeevnen hos Crizal® Sapphire™ HR er blevet undersøgt i alle situationer:

  • Anti-refleks effektivitet: Den bedste gennemsigtighed i sin klasse, oplevet af eksperter gennem sensorisk analyse2.
  • Ridsefasthed: Uovertruffen ridsefasthed sammenlignet med den forrige generation efter 12 måneders brug i det virkelige liv3.
  • Lette at rengøre: Lette at rengøre efter omfattende tilsmudsning og 20.000 aftørringer4.
Multi layer resistance

 

REDUCERER REFLEKSIONER

Hvad enten vi er hjemme, på arbejde eller ude at shoppe, er vi udsat for mange forskellige lyskilder. Lyset kommer fra alle retninger og når dine brilleglas, hvor de skaber refleksioner. Disse refleksioner kan være generende og påvirke dig dagligt, så dine vaner ændrer sig, bevidst og ubevidst. Vi drejer hovedet, ændrer kroppens holdning og tager endda brillerne af, bare for at reducere de visuelle indvirkninger af refleksioner. Crizal Sapphire HR reducerer refleksioner uanset, hvor lyset kommer fra. Ved at reducere mængden af refleksioner bliver dit syn renere og mere levende, og brilleglassene får en bedre æstetik, når andre ser på dig. Gennemsigtighed har aldrig før været så synlig.(4)

DET HØJESTE NIVEAU AF UV-BESKYTTELSE I ET KLART BRILLEGLAS

Man har fundet ud af, at UV kan have en kumulativ virkning på øjnene, som bidrager til at de ældes tidligt, og forbindes med risikoen for at få grå stær.(5) Crizal Sapphire HR bortfiltrerer UV-stråler, som derved forhindres i at passere gennem forsiden af dine brilleglas og reflektere ind i dit øje fra brilleglassenes bagside. Takket være denne unikke forbedring af UV-beskyttelse har Crizal Sapphire HR en E-SPF-værdi på 35, det højeste E-SPF-indeks på klare brilleglas, hvilket giver optimal UV-beskyttelse.(6)

FORBEDRE DINE BRILLEGLAS PÅ ALLE MÅDER

Crizal Sapphire HR sikrer, at dine brilleglas er ridsefaste og afvisende overfor smuds, små vanddråber og støvpartikler. Dette betyder at dine brilleglas er klare, virkelig godt beskyttede og lette at rengøre. Alle er nyttige egenskaber ved mødet med dagligdagens aktiviteter.

Vi har forpligtet os til at teste fordelene

Vi udfører systematisk brugertests for at sikre dokumentation for vores produkters ydeevne.

9 ud af 10

brugere er yderst tilfredse

9 ud af 10

brugere agter at købe Crizal igen

x2

så mange tilfredse Crizal-brugere sammenlignet med andre glasbelægninger

Se andre relaterede produkter

Korriger dit syn

Varilux X series

Det første Varilux brilleglas, der drastisk reducerer behovet for at bevæge hovedet. Varilux X-seriens brilleglas giver et fremragende skarpt, kontinuerligt og ubesværet syn på tværs af alle synszoner, så du kan se tydeligt på kort, lang og mellemlang afstand.

Lær mere

Korriger dit syn

Eyezen

Korrigerende enkelstyrkebrilleglas. Forbedrede brilleglas til hverdagsbrug, designet til en moderne livsstil og tilpasset brugen af digitale enheder.

Lær mere

1Laboratorieundersøgelse af trænede forbrugeres opfattede gennemsigtighed – 2021 – uafhængig tredjepart – FR – (n=15 trænede forbrugere) - sammenlignet med de af forbrugerne mest kendte brilleglas-mærker (2019 ekstern mærkevaresporing i 11 lande).

2Essilor® R&D brugstest - 2020 - n=35 brugere af brilleglas - slidniveau på en skala med 7 point (fra 0 til 6), betydelig forskel mellem Crizal® Sapphire™ HR og den forrige generation af Crizal® med statistisk deltagertest.

3Ekstern laboratorietest - 2020 - sammenlignet med de af forbrugerne mest kendte brilleglas-mærker (2019 ekstern mærkevaresporing i 11 lande).