Beskyt dit syn

Crizal Sun XProtect

Optimer dine solbriller, og få uovertruffen beskyttelse af dine øjne og dine brilleglas.

Fordele

Ridsefasthed

Sikrer et klart syn, med to års garanti (1)

Smudsafvisende

Smudsafvisende effekt, der giver et klart syn og brilleglas, der er nemme at rengøre

Vandafvisende

Afviser små vanddråber, så dine glas forbliver klare

Øget UV-beskyttelse

Beskytter dine øjne mod stærkt sollys

UV-beskyttelse

Beskytter dine øjne mod UVA- og UVB-stråling(1)

Solbriller, der kan holde trit med din livsstil

  • Høj grad af UV-beskyttelse
  • Høj grad af beskyttelse mod ridser
  • Høj grad af beskyttelse mod snavs
  • De ideelle solbrilleglas til dig, der er på farten

Beskyt dit syn, når du færdes udendørs

Både synligt lys og UV-lys kan let reflekteres på bagsiden af dine brilleglas i retning af dine øjne. Det kan forårsage ubehag og øge risikofaktorerne ved overeksponering for UV-stråling. Crizal Sun UV kan eliminere lysrefleksioner på bagsiden af brilleglasset på samme måde som på fronten. Det beskytter dine øjne mod både genskin og UV-lys, så du kan nyde tiden udenfor i forvisning om, at dine øjne er effektivt beskyttet. Hvad enten du er på ferie eller i haven, er solbriller med UV-beskyttelse den perfekte løsning til at reducere forstyrrelser og ubehag fra kraftigt lys.

 

Rene brilleglas giver et mere klart syn

Når du bruger solbriller, udsættes dine brilleglas ofte for udfordringer i form af solcreme, sved og naturlige fedtstoffer fra kroppen. Alle disse ting kan tilsmudse dine brilleglas og påvirke din synsklarhed. Med Crizal Sun UV coating på dine brilleglas bliver dine solbriller modstandsdygtige over for pletter og snavs takket være coatingens oleofobiske teknologi. Hold dine brilleglas klare længere, og gør dem lettere at rengøre, så du aldrig går glip af muligheden for et godt feriebillede!

 

Godt syn i solen

Hvis du har brug for en synskorrektion for at se skarpt indenfor, har du også brug for den udenfor i solen. Din lokale optiker kan vise dig de forskellige typer solbrilleglas såsom polaroid, toning og spejlrefleks, så du kan se de forskellige fordele og farver. Det optimale syn får du ved at kombinere Crizal Sun XProtect med førsteklasses brilleglas med styrke fra Essilor såsom Eyezen eller Varilux.

Få Crizal Sun XProtect som en del af din brilleglasløsning hos en af vores optikerpartnere

Find en optiker

 

(1) E-SPF®-indekset afhænger af selve brilleglassets materiale samt coatingen. E-SPF® er et globalt indeks, der rater den samlede UV-beskyttelse i et brilleglas. E-SPF® er udviklet af Essilor International og nyder opbakning fra tredjepartseksperter. Kun brilleglassets ydeevne. E-SPF®-indekset udelukker direkte øjeneksponering, der afhænger af eksterne faktorer (brugerens morfologi, formen på brillestellet, placering). E-SPF®=35 for Crizal® Sun XProtect brilleglas med Essilor Orma 1.5®.