Korriger dit syn

Eyezen Kids

Optimerede enkeltstyrkebrilleglas til 6-12-årige. Designet til den måde, de ser verden på.

Fordele

AFSPÆND OG BESKYT

Afspænd og beskyt børnenes øjne, også foran skærmen.

OPTIMALT SYN

Optimalt syn i alle synsretninger.

MERE BEHAGELIGT

Mere behageligt syn til alle dagligdagens aktiviteter.

Hvorfor Eyezen® kids?

Synet spiller en afgørende rolle i børns udvikling og vækst.

Det er vigtigt, at vi som forældre gør os umage med at fremme et sundt syn i børnenes skoleår, især fordi deres synssystem stadig er under udvikling. Og det kan være svært i en stadigt mere forbundet verden.

 

Konstant foranderlige vaner og levemåder

Smartphoneslaptopcomputeretablets … Børn er i stigende grad omgivet af digitale enheder, både hjemme og i skolemiljøet. I dag anvender lærere ofte smartboards og interaktive whiteboards, og ofte forventer vi, at børnene laver deres lektier på computer.

Derudover har den aktuelle situation intensiveret brugen af elektroniske enheder, hvor udendørsaktiviteter er blevet erstattet af stadig mere tid tilbragt foran skærmen, og virtuel uddannelse er blevet virkelighed i mange skoler over hele verden.

➔ Find en optiker
Child wearing glasses working on laptop

 

Den rigtige brilleglasløsning

For børn med synsproblemer som nærsynethedlangsynethed eller astigmatisme kan den længere tid tilbragt foran en skærm være særligt skadeligt for deres øjne. Som følge heraf kan dårligt syn hæmme deres livskvalitet, medføre indlæringsproblemer og forhindre dem i at udnytte deres potentiale. 

Men med den rigtige brilleglasløsning, som er tilpasset deres specifikke behov og moderne livsstil, kan de fortsat udforske verden, lære noget nyt hver dag og blive den bedste version af sig selv, samtidig med at de nyder alle barndommens magiske øjeblikke.

Find an optician
Young boy wearing blue glasses

 

Designet til unge brillebrugere

De nye Eyezen® Kids brilleglas er designet til unge brillebrugere mellem 6 og 12 år. Denne alt i én-løsning er testet under virkelige forhold og giver dem bedre visuel komfort og beskyttelse*.

 

EYEZEN KIDS: DERES MEST BEHAGELIGE BRILLEGLAS*

Hvorfor har børn brug for en specifik løsning med enkeltstyrkeglas?

Børn har ikke samme synsbehov som voksne. Deres synssystem er ikke fuldt modnet. De bevæger ofte deres øjne meget mere og kigger ofte opad på verden omkring dem, og derfor bruger de en større del af brilleglassets flade. 

De har brug for brilleglas, der er tilpasset deres unikke behov, adfærd, ansigtstræk og daglige aktiviteter – herunder skærmtid – og det er ikke tilfældet med standardglas med enkeltstyrke, der er designet til voksne. 

➔ Find en optiker
Young girl wearing Eyezen Kids glasses

 

HENSYNTAGEN TIL 3 PARAMETRE HOS BØRN

1. HOVED- OG ANSIGTSMORFOLOGI
  • Børn har anderledes ansigtstræk end voksne. Eyezen® Kids designet tager højde for børns morfologi og laver brilleglas, der er særdeles velegnede til deres ansigtsstruktur.
2. GENSTANDSAFSTAND
  • Børns arme er kortere, så de ser genstande tættere på end voksne. Hele brilleglasset er optimeret til, at man kan se genstande på forskellig afstand, så barnet får et problemfrit syn, uanset dagligdagens aktiviteter.
3. SYNSRETNINGER
  • Synsområdet er 60 % bredere end ved et standardbrilleglas med enkeltstyrke og giver dermed en bedre korrektion.
AFSPÆND OG BESKYT

 

YDERLIGERE TIPS TIL AFSPÆNDING OG BESKYTTELSE AF BØRNS SYN

Diagram showing tips on children’s vision

Hvis du vil vide mere om Eyezen® Kids brilleglas, er du velkommen til at kontakte din optiker. Hvis du søger en Essilor partneroptiker nær dig, så prøv vores funktion Find en optiker.

Find en optiker nær dig