Korriger dit syn

ESSILOR® STELLEST™ BRILLEGLAS

Når det drejer sig om nærsynethed, så beskytter korrigering af barnets syn i dag ikke synet fremover. Nærsynethed kan stadig forværres og dermed potentielt påvirke synet i fremtiden. Stellest™ brilleglas er Essilors bedste løsning til at bekæmpe dit barns nærsynethed, og glassets høje effektivitet er klinisk dokumenteret. ESSILOR® STELLEST™ BRILLEGLAS BREMSER NÆRSYNETHEDENS UDVIKLING MED 67 % I GENNEMSNIT⁽¹⁾

Fordele

KORRIGERER NÆRSYNETHED

Børn får et syn, der er lige så skarpt som med enkeltstyrkeglas.⁽²⁾

KONTROLLERER UDVIKLINGEN AF NÆRSYNETHED

Bremser nærsynethedens udvikling med 67 % i gennemsnit sammenlignet med enkeltstyrkeglas, når de bæres 12 timer dagligt.⁽¹⁾

GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS

Stellest™ brilleglas er æstetiske, sikre og enkle

KORRIGER IKKE BARE NÆRSYNETHEDEN - VÆLG AT KONTROLLERE DEN

Vidste du, at nærsynethed opstår, når børns øjne vokser mere, end de burde? Når denne proces ikke stopper, kalder vi det udvikling af myopi, dvs. nærsynethed.

I dag går de fleste nærsynede børn med almindelige, korrigerende brilleglas. Disse brilleglas korrigerer nærsynetheden, så børnene kan se tydeligt. Deres nærsynethed forværres imidlertid stadig. Det betyder, at nærsynetheden kan udvikles i takt med børnenes vækst, så de får brug for stadigt stærkere brillestyrke. Jo mere nærsynetheden vokser, desto mere afhængige bliver de af deres briller.

Det indebærer også, at der er større risiko for at blive meget nærsynet og udvikle komplikationer.

I dag er stærk nærsynethed meget bekymrende, da det påvirker børns dagligdag samt deres udvikling.

Nærsynethed kan påvirke et barns udvikling

Når de leger, arbejder, læser, opdager verden ... Vidste du, at mere end 80 %(4) af børns læring sker via synet? Nærsynethed kan i høj grad påvirke dit barns syn og liv.

Flere børn bliver nærsynede i en yngre alder – delvist på grund af en mere stillesiddende indendørs livsstil og længere tid brugt på næraktiviteter. Jo yngre er barn er, når det udvikler nærsynethed, desto mere udvikles og forstærkes den.

Børn, der udvikler nærsynethed i en yngre alder, kan have øget risiko for at udvikle stærk nærsynethed og for at udvikle endnu dårligere syn som voksne.

 Find en optiker

Brilleglas til kontrol af nærsynethed

Vi mener, at børns syn er absolut afgørende. Derfor har vi i mange år arbejdet med innovativ teknologi, der modvirker udviklingen af nærsynethed.

 Find en optiker

boy going to school

HVAD ER MYOPI?

Myopi, som også kaldes nærsynethed, er en øjenlidelse, der påvirker, hvor klart en person ser genstande længere væk. En person med myopi kan muligvis tydeligt se genstande, der er tæt på, men har svært ved at skelne genstande på afstand, f.eks. på en TV-skærm eller tavle.

Har du svært ved at se genstande længere væk? En almindelig synstest kan afsløre, om du er nærsynet, og din optiker kan så anbefale den bedste løsning til dine individuelle synsbehov.

Find en optiker

STELLEST™ BRILLEGLASSENES EFFEKTIVITET TIL AT KONTROLLERE MYOPI

MYOPIKORRIGERING MED KLART SYN

Enkeltstyrkezonen med dit barns ordinerede brillestyrke sørger for skarpt syn ved, at lyset fokuseres perfekt på nethinden. Brilleglassets design sikrer en stor zone med den ordinerede brillestyrke. Det garanterer et klart syn på en behagelig måde.

image representing myopia correction

MYOPIKONTROL VIA ET SIGNAL, DER MODVIRKER ØJETS FORLÆNGELSE

Dette brilleglas består af en banebrydende konstellation af 1021 usynlige mikrolinser. Ud over at give et skarpt syn ligesom almindelige enkeltstyrkeglas, skaber denne konstellation et signal i barnets øje, der fungerer som et værn mod øjets forlængelse.

Takket være H.A.L.T(5)teknologien, bremser Essilor® Stellest™ brilleglassene myopiens udvikling med  67 % i gennemsnit, sammenlignet med enkeltstyrkeglas, når de bæres i 12 timer dagligt.(1)

image representing myopia correction

KLINISK DOKUMENTERET

ET AVANCERET 2-ÅRIGT KLINISK FORSØG VISTE SOLID DOKUMENTATION FOR STELLEST™ BRILLEGLASSENES EFFEKTIVITET

 

graph showing comparison between Stellest lens and Single vision lens

Essilor® Stellest™ brilleglas bremser myopiens udvikling med 67 % i gennemsnit, sammenlignet med enkeltstyrkebriller, når de bæres 12 timer dagligt(1).

I det kliniske forsøg viste Essilor, at efter det første år var øjets vækst hos 9 ud af 10 børn, der gik med Stellest™ brilleglas, tilsvarende eller langsommere end hos børn, der ikke var nærsynede. Desuden har 2 ud af 3 børn, der gik med Stellest™ brilleglas, haft et stabilt behov for synskorrektion efter det første år(3).

STELLEST™ BRILLEGLAS KORRIGERER OG BREMSER MYOPI. DOBBELTVIRKNING PÅ DAGLIG BASIS. LANGSIGTET FORDEL.

JEG TROR, MIT BARN ER NÆRSYNET - HVAD BØR JEG GØRE?

 

Kortsynethed er en meget almindelig øjenlidelse, som kan skyldes genetik, miljø og livsstil. Hvis et barns forældre har myopi, har et barn har 7 gange så stor risiko for at udvikle myopi.(6). Nærsynethed kan ofte vise sig allerede i 6-årsalderen. Hvis du bemærker, at dit barn har svært ved at se TV-skærmen tydeligt, eller hvis læreren har nævnt, at der er problemer med at se tavlen i klassen, kan det være tegn på nærsynethed.

En almindelig synstest kan afsløre, om dit barn er nærsynet, og optikeren kan levere den bedste løsning til barnets behov. Få dit barns øjne testet regelmæssigt - hvert 2. år eller oftere, hvis optikeren anbefaler det. Såfremt du eller barnet bemærker en ændring af synet, så bestil en synstest ved den lokale optiker, som kan kontrollere, om det er forandret.

Find din lokale optiker

Find en optiker

Find en optiker, der har brilleglas til kontrol af nærsynethed

(1) Sammenlignet med enkeltstyrkeglas, når de bæres af børn  i mindst 12 timer dagligt hver dag. Bao, J., Huang, Y., Li, X., Yang, A., Zhou, F., Wu, J., Wang, C., Li, Y., Lim, E.W., Spiegel, D.P., Drobe, B., Chen, H., 2022. Spectacle Lenses With Aspherical Lenslets for Myopia Control vs Single-Vision Spectacle Lenses: A Randomized Clinical Trial. JAMA Ophthalmol. 140(5), 472–478.https://doi.org/10.1001/jamaophthalmol.2022.0401

(2)Toårigt prospektivt, kontrolleret, randomiseret, dobbeltmaskeret klinisk forsøg, resultater på 54 nærsynede børn, der bar Stellest™ brilleglas, sammenlignet med 50 nærsynede børn, der bar enkeltstyrkeglas. Resultater baseret på 32 børn, som erklærede, at de bar Stellest™ brilleglas i mindst 12 timer dagligt hver dag. Bao, J. et al. (2021). One-year myopia control efficacy of spectacle lenses with aspherical lenslets. Br. J. Ophthalmol. doi:10.1136/bjophthalmol-2020-318367.

(3) Toårigt prospektivt, kontrolleret, randomiseret, dobbeltmaskeret klinisk forsøg, resultater på 54 nærsynede børn, der bar Stellest™ brilleglas, sammenlignet med 50 nærsynede børn, der bar enkeltstyrkeglas. Resultater baseret på 32 børn, som erklærede, at de bar Stellest™ brilleglas i mindst 12 timer dagligt hver dag. Øjenvækst hos ikke-nærsynede børn baseret på 700 datapunkter for skolebørn, tilmeldt Wenzhou Medical University-Essilor Progression and Onset of Myopia (WEPrOM) prospektive kohortestudie. Stabilt korrigeringsbehov er defineret som en sfærisk ækvivalent refraktionsændring på begge øjne strengt lavere end 0,50 D. 

(4) Eyeglasses for Global Development Bridging the Visual Divide, World Economic Forum, Social Entrepreneurs, EYElliance, June 2016

(5) Highly Aspherical Lenslet Target

(6) https://www.college-optometrists.org/the-college/media-hub/news-listing/nicer-myopia-children.html