Xperio Sol

Vores tonede solbriller, polariseringsteknologi og spejlrefleks beskytter dine øjne mod skadelige UVA- og UVB-stråler, skarpt sollys og blænding, så dine øjne holder sig sunde og dit syn er velbeskyttet, hver gang du bærer dine solbriller. Med vores omfattende sortiment af nuancer, polariserede farver og spejlfarver vil du kunne skabe de ultimative solbriller med din recept, så du kan matche dem med ethvert stel og enhver stil. Se skarpt i solen, og se skarp ud.

Xperio Polarised

Xperio-polariserede solbrilleglas yder stor, visuel komfort og maksimal beskyttelse mod blændende lys og UV-stråler. Vær tryg bag rattet, eller se fantastisk ud på stranden. Fås i en række nuancer og spejlfinish.

Xperio Tonede

Tonede solbrilleglas, der beskytter mod refleksioner, samtidig med at den naturlige farveopfattelse bevares. Fås med eller uden styrke. Find de solbrilleglas, der passer til dit look og dit foretrukne brillestel. Fås i et bredt udvalg af ensfarvede eller flertonede glas.

Xperio Mirrors

ilføj et ultra-fashionabelt touch eller et sporty look til dine brilleglas med solbeskyttelse. Fås i 8 forskellige farver, så du let kan finde en, der passer til dit valg af brillestel, og få et personligt tilpasset look.