Xperio Solglas

Vores soltonede brilleglas, polariserede teknologi og spejlrefleks beskytter dine øjne mod skadelig UVA- og UVB-stråling, kraftigt sollys og genskin og sikrer, at din øjensundhed og dit syn er godt beskyttet, hver gang du tager dine solbriller på. Vores omfattende udvalg af toninger, polariserede brilleglas og farvede spejlrefleksglas giver dig mulighed for at sammensætte det ultimative solglas med din styrke, så du kan matche dem til ethvert brillestel og enhver stil. Der findes en løsning til

Xperio Polarised

Xperio polariserede solglas giver den bedste visuelle komfort og maksimal beskyttelse mod genskin og UV-lys. Føl dig tryg på vejen, eller se fantastisk ud på stranden. Fås i en række forskellige farver og spejlfinishes.

Xperio Tonede

Tonede solbrilleglas, der beskytter mod genskin, samtidig med at den naturlige farveopfattelse bevares. Fås med eller uden styrke. Find de solbrilleglas, der passer til dit look og dit foretrukne brillestel. Fås i et bredt udvalg af ensfarvede eller flertonede glas.

Xperio Mirrors

Tilføj et ultra-fashionabelt touch eller et sporty look til dine brilleglas med solbeskyttelse. Fås i 8 forskellige farver, så du let kan finde en, der passer til dit valg af brillestel, og få et personligt look.