BRILLER EFTER ALDER

FIND DE RIGTIGE BRILLEGLAS

Uanset om du har brug for brilleglas til at korrigere dit afstandssyn, dit læsesyn eller begge dele, kan du finde de helt rigtige brilleglas.

Udforsk de forskellige alderskategorier for brilleglas, og find de rigtige brilleglasløsninger til dit liv.  Få mere at vide om øjenlidelser, der kan påvirke nogen, du holder af, og find ud af, hvilke brilleglas der er bedst til at korrigere og håndtere eventuelle lidelser, de måtte have, samt hvilke brilleglas der passer til deres livsstil. Uanset om du leder efter ridsefaste brilleglas til dit barn, information om grå stær eller bare er på udkig efter et par nye, stilfulde briller, er du kommet til det rette sted.

Vi fortæller, hvornår du skal tage dit barn til en synsprøve, hvordan du kan støtte barnets øjne i deres udvikling i en afgørende periode i barnets liv, og hvordan du kan tilskynde dit barn til at bære briller i skolen og derhjemme.

Hvordan du kan støtte dit syn i voksenlivet, og hvad du kan gøre for at få mest muligt ud af en af dine mest værdifulde sanser. Få mere at vide om, hvad du kan gøre for at støtte dine øjne og dit helbred senere i livet.

Find de rigtige flerstyrke brilleglas til dig. Uanset om du lige har udviklet gammelmandssyn og ønsker støtte ved denne milepæl i livet, eller om du har brugt briller hele livet og ønsker det bedst mulige syn, så har vi løsningerne til dig.