BRILLER TIL 20-39-ÅRIGE

BRILLER TIL EN AKTIV LIVSSTIL

Unge voksne har ofte en travl livsstil, som indebærer arbejde på mange forskellige enheder, pendling til og fra arbejde, rejser og socialt samvær. Det er vigtigt, at dit syn kan understøtte denne aktive livsstil, og at du gør en indsats for at forbedre dit syn.

Personer under 40 år bør sikre sig, at de bruger de rigtige briller til unge voksne, der opfylder deres visuelle behov, afhængigt af deres livsstil. Det er også vigtigt for voksne i denne alder at se på forebyggende behandling for at mindske risikoen for øjensygdomme senere i livet. Livsstilsvalg som alkohol, rygning og kost spiller alle en rolle for din fremtidige øjensundhed.

BESKYT DINE ØJNE MED BRILLER TIL UNGE VOKSNE

Almindelige øjenlidelser som f.eks. øjentræthed kan være meget udbredt hos unge voksne på grund af den stigende brug af digitale enheder, der anvendes i næsten alle aspekter af livet. Hvis du har brug for briller, er det vigtigt, at du bruger brilleglas, der er optimeret til digitale skærme. Eyezen brilleglas er enkeltstyrke briller, der kan hjælpe med at forhindre øjentræthed og give et behageligt skarpt syn.

Glasses optimised for digital devices

Hvis du ofte skifter mellem din smartphone, din tablet, din bærbare computer og dit tv, kan de rigtige briller til unge voksne sikre, at dine øjne ikke behøver at overanstrenge sig for at følge med.

Pendling er sandsynligvis også en stor del af hverdagen i denne alder. Mange unge voksne kan bruge op til 2 timer eller mere på at pendle hver dag i alt slags vejr. Især skarpt lys kan være et problem på vejene af to årsager: genskin og sollys.

Når vi taler praktiske, men stilfulde briller til unge voksne, kan Transitions XTRActive levere en brilleglasløsning, der gør din daglige pendling mere behagelig. Disse farveskiftende brilleglas kan beskytte dit syn på vejene mod genskin forårsaget af andre biler eller vejbanens overflade. Disse briller til unge voksne, der automatisk skifter farve baseret på både UV-lys og synligt lys, kan sikre daglig øjenpleje og optimal synskomfort.

Glasses can my your work commute more enjoyable

Eksponering for UV-lys kan være en medvirkende faktor til udvikling af sygdomme som grå stær og AMD(1). Ved at bære disse briller til unge voksne kan du reducere risikoen(2).

KOMBINER DIN STYRKE MED MODERIGTIGE BRILLESTEL

Som ung voksen vil du sandsynligvis gerne se godt ud, samtidig med at du beskytter din øjensundhed. Det helt rigtige brillestel, der udtrykker din individuelle stil, er en vigtig del af det at bære briller.

Mange briller til unge voksne giver dig mulighed for at kombinere din recept med både praktiske brilleglas og stilfulde stel, hvilket resulterer i den perfekte visuelle løsning til dine behov og din livsstil.

Hvis du allerede har brug for briller med styrke, er du måske på udkig efter brilleglas, der er lige så moderigtige, som de er effektive. Det gælder især for solbriller. Xperio Mirrors er svaret.

Mirrored sunglasses are stylish and functional

Xperio Mirrors giver dine solbriller en spejleffekt med et udvalg af farver som bronze, silver, violet, ocean blue eller forest green. Det brede udvalg af briller til unge voksne giver dig mulighed for at reducere lyseksponering, samtidig med at du understreger din personlige stil, hvilket resulterer i beskyttelse mod genskin og skadelige UV-stråler.

Hvis du vælger at kombinere med Xperio Polarised brilleglas, kan du opnå det højeste niveau af UV-beskyttelse inden for vores sortiment(3) og dermed få den ultimative solbeskyttelse. Med Xperio Polarised briller til unge voksne er du klar til actionferier, afslappende strandferier eller sightseeing-weekender med brilleglas, der eliminerer blændende genskin, så du kan fortsætte med at gøre det, du elsker.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL UNGE VOKSNE

(1) McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence. linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31.Sunlight and the 10-year incidence of age-related maculopathy: The Beaver Dam Eye Study. Arch. Ophthalmol., 122, 750-757.New discoveries and therapies in retinal phototoxicity, Serge Picaud et Emilie Arnault, Points de Vue N°68, Spring 2013.(2) Eye health relies on various factors (age, genetic, smoking, diet …). Light is one of the modifiable risk factors on which an ophthalmic lens may act.(3) Kombineret med Crizal Sun UV