Briller mod hovedpine

Hovedpine er en almindeligt forekommende gene, og den kan være utroligt ubehagelig og distraherende. Alle har helt sikkert oplevet at have hovedpine på et tidspunkt, men vidste du, at løsningen kan være et par briller?

Uanset om du ofte tager smertestillende medicin mod hovedpine, eller om du blot venter på, at den går over af sig selv, er du måske ikke klar over, at det at få dit syn testet og korrigeret kan være en effektiv kur til mindskning af hovedpine. Hvis du ofte oplever hovedpine, når du udfører en aktivitet som at læse eller se tv, er det værd at besøge en optiker.

KAN SYNSPROBLEMER FORÅRSAGE HOVEDPINE?

Hvis du regelmæssigt oplever dette, kan du have gavn af at bære briller mod hovedpine. Det skyldes, at du muligvis har et synsproblem, der forårsager hovedpinen. Hvis du har svært ved at se ting på afstand eller tæt på, kan det være, at du anstrenger dine øjne for at se klart.

Hypermetropi, også kaldet langsynethed, kan belaste dine øjne og give hovedpine, fordi det er særligt trættende for dine øjne at forsøge at fokusere tæt på. Anstrengelsen ved at forsøge at se klart kan ofte forårsage hovedpine. På samme måde kan bygningsfejl ofte medføre hovedpine.

Briller mod hovedpine kan hjælpe med at korrigere dit syn og reducere behovet for at belaste dine øjne. Du har måske ikke engang vidst, at der var et problem med dit syn, og derfor er det vigtigt at besøge din optiker og få foretaget regelmæssige synsprøver.

HAR JEG BRUG FOR BRILLER, HVIS JEG TIT HAR HOVEDPINE?

Hovedpine er et af de vigtigste tegn på, at du måske har brug for briller. Hvis du synes, du tit har hovedpine, kan det ikke skade at besøge din lokale optiker for at finde ud af, om der er et problem med dit syn.

Hvis du lider af hovedpine og samtidig oplever sløret syn, dobbeltsyn eller problemer med at se om natten, er det meget sandsynligt, at du har brug for briller.

HVILKE BRILLER MOD HOVEDPINE SKAL JEG BRUGE?

Det afhænger af dine synsbehov, hvilke briller du skal bruge mod hovedpine. Du skal bruge briller, der reducerer behovet for at belaste dine øjne, hvilket igen vil reducere forekomsten af hovedpine.

Oftest er hovedpine i forbindelse med synet et biprodukt af en synsfejl som f.eks. langsynethed, nærsynethed eller bygningsfejl. Hvis du skal bruge briller mod hovedpine, skal du have fastslået, hvilken synsfejl du lider af, og bruge dine brilleglas til at korrigere den.

Der findes en række forskellige briller mod hovedpine, som kan hjælpe dig med dit syn. Enkeltstyrke brilleglas kan korrigere langsynethed, nærsynethed og bygningsfejl. Det er også vigtigt at vælge de rigtige enkeltstyrke briller mod hovedpine, der passer til dig.

Eyezen brilleglas er en unik brilleglasløsning, der er specielt udviklet til at reducere øjentræthed. Eyezen briller mod hovedpine giver et skarpt og behageligt syn og kan være særligt effektive, hvis du ofte bruger digitale enheder.

Digitale skærme kan nogle gange give hovedpine, fordi dine øjne konstant forsøger at fokusere på pixelerede skærme og varierende afstande. Eyezen-teknologien kan afhjælpe dit synsproblem og samtidig beskytte dine øjne mod belastning og øjentræthed.

Eyezen lenses

Hvis det viser sig, at du har brug for flerstyrke briller mod hovedpine, skyldes det, at du har svært ved at se både tæt på og langt væk. Dette kan være en stor årsag til hovedpine, da du konstant anstrenger dig for at se på alle afstande.

Varilux X-seriens brilleglas kan give glidende visuelle justeringer fra dit nærsyn til dit afstandssyn, hvilket hjælper dig med at se klart på alle afstande og giver dig mulighed for at multitaske uden afbrydelser.

Nogle gange kan hovedpine også være forårsaget af stærkt lys, især hvis du lider af lysfølsomhed. Kraftigt lys kan få os alle til at knibe øjnene sammen på grund af pludseligt genskin. Hvis det er tilfældet, har du brug for briller mod hovedpine, der kan beskytte dit syn mod skarpt lys. Transitions XTRActive brilleglas tilpasser sig automatisk for at beskytte dine øjne mod skarpt lys ved at tone brilleglasset og reducere genskin.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER MOD HOVEDPINE