BRILLER MOD NÆRSYNETHED

Briller mod nærsynethed kan være en nyttig løsning på denne almindelige synsfejl. Nærsynethed kaldes også myopi og kan korrigeres effektivt ved hjælp af brilleglas med styrke, der er optimeret til nærsynethed. Synsfejl er meget almindelige og diagnosticeres ved en regelmæssig synsprøve hos din lokale optiker.

Briller mod nærsynethed er en enkel løsning, der kan øge din synsevne og give dig mulighed for at opleve et skarpt og klart syn hele dagen igennem.

HVAD ER NÆRSYNETHED?

Myopi eller nærsynethed er en almindelig synsfejl, der kan forekomme hos både voksne og børn. Den er mest almindelig hos personer under 40 år og begynder typisk i barndommen. Du har større risiko for at udvikle nærsynethed, hvis en af eller begge dine forældre også er nærsynede, da genetik kan påvirke udviklingen af denne tilstand.

Nærsynethed opstår, når øjnene bliver lidt for lange, eller når øjets linse er mere buet end normalt, hvilket betyder, at lyset ikke kan fokuseres korrekt på nethinden. I stedet fokuseres lyset lige foran nethinden, hvilket får ting på afstand til at fremstå slørede.

Myopia is caused by an irregularity in the shape of the lens or length of the eye

I de fleste tilfælde stabiliserer nærsynethed sig i begyndelsen af voksenalderen, men den kan undertiden fortsætte med at udvikle sig yderligere senere i livet. Du opdager, at du er nærsynet, hvis du har svært ved at læse vejskilte eller har svært ved at se andre objekter på afstand, men stadig kan se klart tæt på. Du kan også opleve at knibe øjnene sammen, at øjnene føles trætte, eller at du får hovedpine. Det kan være et tegn på, at du har brug for briller mod nærsynethed.

Hvis du er over 40 år, kan du også begynde at udvikle gammelmandssyn (aldersrelateret langsynethed). Det kan medføre sløret syn, når du ser på ting på lang afstand på grund af din tidligere nærsynethed og også ting tæt på på grund af effekterne af gammelmandssynet.

Hvis du er nærsynet, kan du også have en anden øjenlidelse kendt som bygningsfejl. Det er en anden almindelig fejl, der opstår, når hornhindens eller linsens runding ikke er symmetrisk eller "ensartet".

HVORDAN KAN BRILLER MOD NÆRSYNETHED HJÆLPE?

Brug af briller mod nærsynethed er en almindelig og effektiv løsning. Din lokale optiker kan afgøre, hvor stærke dine brilleglas skal være for at give dig et klart syn. Under din synstest vil din optiker måle sig frem til den brilleglasstyrke, der er nødvendig for at korrigere dit syn.

Briller mod nærsynethed hjælper, fordi de gør det muligt for lyset at reflektere på den rigtige del af nethinden. Briller mod nærsynethed er ofte fremstillet med konkave (indadbuede) glas, som flytter lysets fokus for at hjælpe dig med at se klart.

Enkeltstyrke brilleglas anvendes til at korrigere nærsynethed. Valget af de rigtige briller mod nærsynethed kan afhænge af dine individuelle behov, f.eks. om du har brug for dine briller specielt til bilkørsel, i klasseværelset eller til at se tv.

Glasses for myopia will help you see distance vision clearer

Eyezen brilleglas er enkeltstyrke brilleglas, der korrigerer nærsynethed og forbedrer din synskomfort dagen igennem. Eyezen briller mod nærsynethed er designet til at hjælpe med at reducere og forebygge øjentræthed og er skabt til den moderne livsstil. De giver skarpt syn og understøtter den visuelle indsats ved brug af digitale enheder.

Eyezen briller mod nærsynethed kan reducere forekomsten af øjentræthed og hovedpine, noget som du måske før har oplevet med tidligere enkeltstyrke briller. Desuden kan du også vælge mellem et bredt udvalg af brillestel, så du kan udtrykke din personlige stil og samtidig korrigere dit syn effektivt.

Dine briller mod nærsynethed kan også omfatte lysintelligent teknologi såsom Transitions, der sikrer visuel komfort dagen igennem. Dine Eyezen briller mod nærsynethed tilpasser sig skiftende lysforhold og reducerer genskin, så du både får komfort og ser godt ud.

Hvis du tilbringer meget tid udendørs eller bag rattet, bør du overveje solbriller mod nærsynethed. Eyezen enkeltstyrke briller med Xperio Polarised-teknologi korrigerer din nærsynethed, samtidig med at de beskytter dine øjne mod UV-lys og eliminerer genskin.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL NÆRSYNETHED