BRILLER MOD ØJENTRÆTHED

Øjentræthed er et almindeligt symptom, der opstår, når dine øjne bliver trætte efter intensiv brug. Det kan give ubehag, og du vil sandsynligvis opleve det som irriterende, især hvis det påvirker det, du laver. Øjentræthed vil sandsynligvis forsvinde, når du har hvilet dine øjne. Briller mod øjentræthed kan være en nyttig løsning til at forhindre, at øjentræthed opstår i første omgang, eller til at reducere yderligere symptomer, der følger med.

Briller, der er optimeret til at forhindre øjentræthed, kan være utroligt nyttige for din synskomfort, så du kan se klart uden nogen form for ubehag. Øjentræthed kaldes også af og til øjenbelastning. Så hvis du leder efter en måde at forebygge eller reducere symptomerne på, kan briller mod øjentræthed være svaret.

HVAD ER ØJENTRÆTHED?

Øjentræthed er almindeligt og skyldes normalt, at man ser på noget i længere tid. Det kan f.eks. være digitale skærme eller i forbindelse med bilkørsel. Tegn på øjentræthed kan være trætte, brændende eller kløende øjne, hovedpine, ondt i nakke eller skuldre og øget lysfølsomhed.

Woman holding shoulder

Du kan vælge at bruge briller mod øjentræthed, hvis du skal bruge en computer på arbejdet, hvis du ofte kører bil, eller hvis du bruger din smartphone meget i løbet af dagen. Andre årsager til øjentræthed kan være udsættelse for skarpt lys eller udsættelse for en ventilator, enten til opvarmning eller aircondition.

Hvis du ofte oplever nogen af disse tilstande eller symptomer, er det vigtigt, at du regelmæssigt bliver undersøgt. Du kan have gavn af at bruge briller mod øjentræthed.

HVORDAN KAN BRILLER AFHJÆLPE ØJENTRÆTHED?

Briller mod øjentræthed kan være en god hjælp, så dine øjne ikke behøver at arbejde så hårdt i løbet af dagen. Briller, der er optimeret til at reducere øjentræthed, kan hjælpe dig med at få et syn i høj opløsning og støtte dig, når du arbejder på en computer eller kører til en feriedestination.

Med briller mod øjentræthed kan brilleglassene hjælpe dine øjne med at fokusere meget lettere. Du kan vælge en specifik type af brilleglas, der er optimeret til at reducere eller forebygge øjentræthed, og du kan endda optimere brilleglasset yderligere for at beskytte dine øjne mod træthed.

Vores enkeltstyrke brilleglas, Eyezen, kan gøre dit syn skarpt og give en forbedret visuel ydeevne i forbindelse med forskellige aktiviteter. Desuden behøver du ikke engang en recept for at bruge dem – så hvis du bare ønsker lidt støtte til dine øjne, er Eyezen brilleglas de perfekte briller mod øjentræthed.

Man looking at smartphone

Hvis du lider af gammelmandssyn, har du brug for flerstyrke brilleglas til at korrigere dit syn. Varilux Digitime brilleglas er designet til brug sammen med digitale enheder og kan også reducere og forebygge øjentræthed takket være brilleglassets optimering til visning af ting tæt på, når du bruger din smartphone.

Transitions XTRActive har en lysintelligent teknologi, der kan kombineres med dine korrigerende brilleglas. Den diskrete antydning af toning i Transitions XTRActive kan hjælpe med at reducere det skarpe lys fra dit kontormiljø, hvilket giver et mere behageligt syn.

Brilleglassets belægninger kan give rigtig god visuel støtte, hvad angår øjentræthed. Vores udvalg af Crizal belægninger kan beskytte dine øjne ved at reducere refleksioner og dermed hjælpe med at reducere symptomerne på øjentræthed.

TIPS TIL REDUKTION AF ØJENTRÆTHED

Hvis du udfører en opgave i længere tid, er det vigtigt, at du holder regelmæssige pauser for at lade dine øjne hvile. Det er afgørende for at mindske symptomerne på øjentræthed.

Det kan også være nyttigt at tilpasse dit arbejdsområde, herunder at mindske alt skarpt lys eller genskin i dine omgivelser.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER MOD ØJENTRÆTHED