Briller til arbejde

Dine øjne udsættes for rigtig meget hver eneste dag, især når du er på arbejde. Uanset om du sidder klistret til en computerskærm i 8 timer om dagen, har siddet i møde med et team eller har kørt hele natten, arbejder dine øjne altid hårdt på at fokusere på den opgave, du er i gang med at løse. At bruge de rette briller på arbejdet kan være med til at understøtte dit syn hele dagen og hjælpe med at mindske tegn på øjentræthed eller andre former for synsubehag eller ubehag som følge af dårlig kropsholdning.

Briller til arbejdsbrug kan hjælpe på dit syn, uanset hvilken karriere du har valgt. Den rette brilleglasløsning og recept kan arbejde sammen og give synskomfort og et skarpere billede, så du kan se klart hele dagen.

HVILKE BRILLER TIL ARBEJDSBRUG, SKAL JEG VÆLGE?

Hvilken type briller du har brug for på arbejde, afhænger helt af dit synsbehov. For det første skal du have afklaret, om du har brug for synskorrigering, og din optiker kan derefter hjælpe dig med at lave de rette arbejdsbriller, der understøtter dit syn.

Det er sandsynligt, at dit arbejde inkluderer arbejde ved digitale skærme, for en utrolig stor del af vores liv styres nu af teknologi. Det betyder, at du kan have behov for arbejdsbriller, der er optimeret til digitale enheder. Eyezen er et korrigerende enkeltstyrke brilleglas, der primært er designet til at reducere eller forebygge øjentræthed, så du oplever en behagelig synskomfort, når du er på arbejde.

Det særligt nyttige ved Eyezen brilleglas er, at selv om du ikke har behov for receptbrilleglas, kan du stadig drage fordel af forbedringerne i Eyezen brilleglassene. Hjælp til at forebygge eller reducere øjentræthed, når du bruger din smartphone, tablet eller bærbare computer.

Woman working on computer looking at smart phone

Hvis du har behov for briller til arbejde for at hjælpe dig med at se på forskellige afstande, både langt væk og tæt på, har du muligvis brug for progressive brilleglas. Varilux X series-brilleglas kan give en ubesværet synsoplevelse og hjælpe dig med at se i alle synszoner, så du uden problemer opfanger al information. Du har travlt med at håndtere mange opgaver, og det kan forsinke dig, hvis du er nødt til at skulle flytte hovedet for specifikt at kunne se detaljer. Varilux X series gør det muligt for dig at se alt inden for en arms længde med kun et enkelt blik, uden at det er nødvendigt at flytte hovedet og pege næsen mod genstanden. Du kan multitaske, så meget du lyster, i tryg forvisning om, at dine progressive brilleglas til arbejde giver dig et skarpt og behageligt syn.

Hvis du er på landevejen, vil du gerne have briller, der er designet til at hjælpe dig mod det blændende genskin fra solen. Polariseret teknologi eliminerer blændende genskin og giver dig et klart, behageligt syn. Xperio Polarised-teknologien forbedrer endda din farveopfattelse og gør din køreoplevelse meget bedre.

Du er måske på farten, når du er på arbejde, og du har måske oplevet trælse refleksioner eller er blevet generet af effekterne af genskin. Dette kan have en negativ indvirkning på dit syn, hvilket med tiden kan påvirke dit arbejde. Vælg briller til arbejde, der kan mindske uønskede distraktioner ved at påføre en nyttig coatning på brilleglassene.

Crizal Sapphire UV kan tilføre et beskyttende lag på dine briller til arbejdsbrug, så de bliver støv- og smudsafvisende, modstår ridser og reducerer genskin og refleksioner. Denne brilleglascoatning kan sikre, at du ser klart, og forbedrer brilleglassenes æstetik, så du kan udføre dit arbejde uden distraktioner.

HVORDAN KAN BRILLER TIL ARBEJDSBRUG HJÆLPE DIG?

En investering i briller til arbejdsbrug kan tage trykket af dine daglige behov og give dig færre ting at bekymre dig om i løbet af dagen. Hvis du er bekymret for, at du ikke vil kunne se de andre mødedeltagere klart, eller hvis du har problemer med at læse den seneste e-mail, kan briller til arbejdsbrug tilbyde ekstra støtte.

Man sat in meeting wearing glasses

Arbejdsbriller, der er skræddersyet til dine behov, kan give dig et behageligt og naturligt syn og reducere eventuelle problemer med dit syn. Fokusér på dit arbejde, ikke på et syn, der driller!

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL ARBEJDSBRUG