Briller til gør-det-selv-arbejde

At bruge briller kan gavne din livsstil på mange forskellige måder, uanset om du har behov for brilleglas til arbejde eller fornøjelse. En aktivitet, der kræver et fokuseret og klart syn, er gør-det-selv-arbejde. At bruge briller til gør-det-selv-arbejde kan forbedre dit syn og gøre det nemmere at lave alle de vigtige opgaver rundt om i huset.

Uanset om du kun laver få gør-det-selv-opgaver i huset, når der er behov for det, eller det er en af dine hobbyer, kan det gøre hele forskellen, at dit syn altid er uforstyrret og skarpt.

HVORFOR HAR DU BEHOV FOR BRILLER TIL GØR-DET-SELV-ARBEJDE?

Uanset om du oplever problemer med dit syn eller ej, kan brug af briller til gør-det-selv-arbejde understøtte dit syn, så du kan fokusere på opgaven foran dig. Hvis du aflægger din lokale optiker et besøg, kan du få mere at vide om dit syn, og om du eventuelt har en øjenlidelse som f.eks. synsfejl, der kan hæmme dit syn, når du forsøger at udføre de altid presserende reparationer og forbedringer.

Meget gør-det-selv-arbejde betyder, at du skal kigge på tingene tæt på, sommetider i lang tid ad gangen. Dette kan ofte medføre noget, man kalder øjentræthed, hvor dine øjne begynder at føles trætte, klør eller bliver tørre af at kigge på noget i for lang tid uden pause. De rette briller til gør-det-selv-arbejdet kan hjælpe dig med at holde fokus.

HVORDAN KAN BRILLER VÆRE EN HJÆLP TIL GØR-DET-SELV-ARBEJDE?

Gør-det-selv-arbejde er en meget praktisk orienteret aktivitet, der kræver snilde, og en aktivitet, der kan drille, hvis dit syn ikke er helt optimalt! At bruge briller til gør-det-selv-arbejde kan sikre, at dit syn kan understøtte din livsstil, og ikke hæmme den!

Hvis du lider af gammelmandssyn – en aldersrelateret synsfejl – vil du kunne opleve fordele ved at bruge briller til gør-det-selv-arbejde, fordi de kan hjælpe dig med at multitaske. Vores Varilux X series-brilleglas gør det muligt for dig at indfange flere mål med et enkelt blik, så du kan udføre gør-det-selv-opgaverne med lethed. 98 % af personer, der bruger Varilux X series, udtrykker høj tilfredshed med deres brilleglas, når de laver præcisionsarbejde(1).

Disse briller til gør-det-selv-arbejde vil korrigere dit gammelmandssyn, men vil også gøre det muligt for dig at se over alle afstande: Uanset om det er små detaljer tæt på eller ting på afstand, f.eks., om hækken er lige hele vejen langs fortovet, vil du mærke, at dit syn er nøjagtigt og behageligt med Varilux X series-brilleglas. At kunne opfange vigtig information inden for en arms længde er et must for udførelsen af alle gør-det-selv-opgaver. Når du f.eks. skal finde en ekstra skrue, mens du holder sammen på noget, eller rækker ud efter et stykke værktøj lidt længere væk, betyder disse brilleglas til gør-det-selv-arbejde, at du sagtens kan stille skarpt på genstande 40-70 cm væk, uanset om dit blik er fastlåst på de to rør, du står og holder sammen!

Hvis du lider af langsynethed, også kaldet hyperopi, kan du have svært ved at se ting tæt på. Enkeltstyrkeglas til gør-det-selv-arbejde vil give dig et skarpt og behageligt syn, så du kan færdiggøre dit gør-det-selv-projekt, uden at dit syn hæmmer dig. Eyezen enkeltstyrkeglas vil også forebygge eller reducere øjentræthed, hvilket betyder, at du kan fokusere på opgaven foran dig uden at blive generet af uønskede afbrydelser.

Glasses for DIY prevent eyestrain

De opgaver, som du regner med at kunne klare på en halv time, kan komme til at tage en time eller mere, hvilket kræver meget fokus på opgaven foran dig. At have blikket rettet mod en genstand i lang tid ad gangen kan give trætte øjne, og du har sandsynligvis oplevet øjentræthed, uanset om du arbejder under motorhjelmen på din bil eller laver træarbejde. Det kan betyde, at det kan vare længere at lave arbejdet, end du har tid til. Med Eyezen brilleglas understøttes dit syn ved at mindske og forebygge øjentræthed, så du kan holde fokus på den opgave, du er i gang med(2).

BESKYT OG FORBEDR DINE BRILLER TIL GØR-DET-SELV-ARBEJDET

Meget gør-det-selv-arbejde foregår udenfor. Hvis du bruger mange timer udenfor med at arbejde på dit nyeste projekt, er det en god idé at beskytte dit syn mod solen. Selv på overskyede dage kan UV-stråler have en negativ indvirkning på dit syn over tid(3).

Transitions briller til gør-det-selv-arbejde er et perfekt valg, da de automatisk vil tilpasse sig lysforholdene omkring dig. Det giver tilstrækkelig beskyttelse til dine øjne, mens du arbejder. De vil farve brilleglassene i det nødvendige omfang, når du er udenfor, så du ser behageligt, fordi genskin reduceres. Når du ikke længere opholder dig i solen, skifter glassene tilbage til klar, så du kan se tydeligt, når du er indenfor.

Hvis du beslutter dig for at bruge briller til dit gør-det-selv-arbejde, vil du naturligvis gerne have mest mulig gavn af dem. Overvej derfor coatning til brilleglassene, der kan sikre, at brillerne kan klare opgaven. Vores udvalg af Crizal coatninger kan forbedre dine briller og gør brilleglassene ridsefaste og støvafvisende – et must for alle gør-det-selv-folk! Crizal coatninger tilfører en oleofobisk belægning, der beskytter mod olier, hvilket inkluderer fedtede fingeraftryk, så brilleglassene forbliver klare i længere tid og meget nemmere at rengøre.

Du kan langt om længe nyde en eftermiddag med gør-det-selv-arbejde, uden at du generes af sløret syn eller fedtede briller, eller hvad du nu plejer at være udsat for.

(1) Enkeltcenterstudie - Eurosyn - Frankrig (n=42). Brugere gav karakterer på en 10-punktsskala fra "Ikke tilfreds overhovedet" til "Meget tilfreds". Tilfredse brugere er fra 7 til 10 (n=19 til 42/42 afhængigt af aktiviteter). Brugere gav "multitasking"-aktivitet karakteren "tilfredshed med fokus". *Pr. José Sahel har ikke modtaget vederlag for validering af disse protokoller.(2) Eyezen 0.4-brilleglas medvirker til at reducere øjentræthed ved at kompensere for akkommoderende styrkefald i de sidste 20 minutters arbejde tæt på. Chi & Lin (1998), a comparison of seven visual fatigue assessment techniques in three data acquisition task. Human Factors, 40 (4), 577-590.(3) Cataract: http://www.pointsdevue.com/article/ageing-and-crystalline-lens, http://www.pointsdevue.com/article/effects-ageing-visual-system. McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL GØR-DET-SELV-ARBEJDE