Briller til golf

Golfbanen kan være et udfordrende sted for dit syn på grund af klart sollys, kontrasten mellem lys og skygge og de let bølgende bakker. Det er vigtigt, at dit syn er skarpt og klart, så du kan nyde din hobby fuldt ud, og derfor kan briller til golf være den perfekte løsning.

Uanset om du har behov for receptbriller til at korrigere dit syn, eller du har behov for briller, der kan beskytte dine øjne mod solen, kan det åbne en helt ny verden af muligheder for dig, hvis du har de rigtige briller på, når du spiller golf. Så hvilke briller til golf bør du overveje, før du begiver dig ud på næste runde?

Three men wearing sunglasses playing golf

SÅDAN VÆLGER DU DE RIGTIGE BRILLER TIL GOLF

Teknologien i dag betyder, at du kan vælge mellem en række forskellige briller, der er optimeret perfekt til dine behov. Briller til golf fås i forskellige styles, der forbedrer dit syn og din fysiske komfort. Hvis du har behov for progressive briller til golf, der korrigerer dit syn over forskellige afstande på banen, kan du overveje et par Varilux X series-brilleglas.

Disse progressive briller til golf giver mulighed for at multitaske uden begrænsninger for synet og giver færre billedforvrængninger samt ubesværede overgange mellem synszonerne tæt på, langt væk og midt imellem. Så når du er på golfbanen, kan du uden problemer både se golfbolden ved dine fødder og hullet lidt længere væk.

Uanset om du spiller for sjov eller tager det lidt mere seriøst, kan det have stor indflydelse på din dag, at du har de rigtige briller på. At finde brilleglas, der er optimeret til sportssolbriller, kan være den løsning, du er på udkig efter. Her er Varilux SunMax en type progressive brilleglas, der vil passe perfekt i et sportsbrillestel med wraparound.

Varilux SunMax-briller til golf giver et behageligt syn og har et brugervenligt design, der kan maksimere din præstation, når det virkelig gælder.

Brugere med enkeltstyrkebriller kan lide af nærsynethed og kæmpe med at se flaget på afstand eller lider måske af langsynethed, som gør det svært at udfylde scorekortet. Uanset hvad findes der golfbriller til enhver. Eyezen brilleglas er optimerede enkeltstyrke brilleglas, der er designet til at forebygge eller reducere øjentræthed. Perfekte briller til en lang tur på golfbanen, der korrigerer dit syn og understøtter din synskomfort, så du kan nå dit maksimale potentiale også ved det 18. hul.

Woman wearing mirrored sunglasses on putting green

BESKYTTER DIT SYN PÅ GOLFBANEN

Golfbanen kan være et barsk miljø for dit syn, især fordi det foregår udendørs. Det kan betyde, at dine øjne i mange timer er udsat for potentielt skadeligt UV-lys(1). Det er vigtigt, at du finder de rigtige briller til golf, der vil beskytte dine øjne.

Polariserede brilleglas til golf er en populær løsning, fordi de er designet til at eliminere blændende genskin, der ofte opstår i klart solskin. Takket være UV-beskyttelse og forbedret farveopfattelse kan brug af polariserede briller til golf beskytte dine øjne, samtidig med at du får et skarpt, klart syn.

Polariserede briller til golf fås i en række forskellige design, bl.a. med spejlfinish, som gør det muligt for dig at bevare din personlige stil, samtidig med at du beskytter dine øjne og oplever forbedret kontrast(2).

Hvis du ofte oplever, at solen kommer og går på golfbanen, hvorfor så ikke gå efter et par Transitions brilleglas? Transitions briller til golf er en praktisk brilleglasløsning, der passer perfekt til golfbanen, fordi de automatisk tilpasser sig skiftende lys. Og når du sidder i klubhuset bagefter, vil dine briller være så klare, at du tydeligt kan se dine venner og TV-skærmen, der kører i baggrunden.

Takket være optimal synskomfort og stil, har det aldrig været nemmere at vælge de rette briller til golf. Farveskiftende briller kan også effektivt beskytte dine øjne mod UV-lys, samtidig med at de sikrer, at du oplever et naturligt og ubesværet syn.

(1) McCarty CA, Taylor HR. A review of the epidemiologic evidence linking ultraviolet radiation and cataracts. Dev Ophthalmol. 2002; 35:21-31. (2) 75% Improvement of contrast sensitivity: Survey contrast sensitivity and reaction times with polarised and tinted lenses in simulated driving daylight conditions – Institute for Vision research, Manhattan Vision Associates program #5331 – association for research in vision and ophthalmology 2009.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL GOLF