BRILLER TIL NATKØRSEL

At køre er en af de opgaver, hvor det er allervigtigst, at du altid har et klart og skarpt syn både for din egen, men også for andres sikkerhed i trafikken. Især natkørsel kræver et godt syn, fordi det kan være sværere at se eventuelle farer. Desværre er det ikke altid muligt at undgå natkørsel, især ikke når vi skifter til vintertid og det bliver mørkt meget tidligere på dagen. Det er her, briller til natkørsel kan være en nyttig tilføjelse til din daglige rutine.

Der er mange forskellige ting, du skal være opmærksom på i forhold til dit syn, når du kører i mørke. Sanser, som f.eks. opfattelsen af dybde, evnen til at skelne farver samt det perifere syn, bliver alle forværret under forhold med lav belysning. Endvidere kan genskin fra andre biler, forlygter og gadebelysning genere dig, hvis du bruger receptbriller.

Cars driving at night with flared headlights

Briller til natkørsel kan hjælpe med at forbedre dit syn til trods for disse forhold. Dette involverer typisk brug af en brilleglascoatning, der forbedrer brilleglassenes ydeevne. Crizal Drive er designet specielt til at understøtte natkørsel ved at reducere antallet af refleksioner på dine brilleglas, når du er på landevejen.

FØL DIG TRYGGERE MED BRILLER TIL NATKØRSEL

Brug af briller til natkørsel kan gøre dig mere tryg, når du kører, takket være et klart syn. Oplev forbedret synskomfort og -klarhed ved at bruge de rigtige briller til natkørsel.

Det er vigtigt, at du ikke bruger mørke eller farvede brilleglas til natkørsel, da dette kan hæmme dit syn yderligere. I stedet for har briller til natkørsel klare brilleglas, hvilket vil optimere dit syn under forhold med lav belysning.

Crizal Drive kan anvendes på dine hverdagsbrilleglas og dermed give dig optimale briller til natkørsel.

Car driving at night with little light glare

HVORDAN FUNGERER BRILLER TIL NATKØRSEL?

Brug af briller, der er beregnet til natkørsel, kan sikre, at du får et skarpere og klarere syn, så du kan køre sikkert. Hos Essilor tilbyder vi en coatning til brilleglas, der kan give dig disse fordele.

Briller til natkørsel reducerer antallet af refleksioner på brilleglassene. Det giver et tydeligere billede, hvilket især er nyttigt, når du sidder bag rattet. Denne brilleglascoatning har også en smudsafvisende fordel, der skaber endnu større synsklarhed.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL NATKØRSEL