BRILLER TIL SKÆRMBRUG

 

SKÆRMENS EFFEKT PÅ DINE ØJNE

At bruge skærmbriller kan være en stor fordel i den digitale verden, vi lever i. Uanset om det er din smartphone, bærbare computer, tablet eller fjernsynet, kan det have en effekt på dine øjne at kigge på en digital skærm. Brug af skærmbriller kan hjælpe dine øjne med at fokusere og se klart, uden at de overbelastes.

Når du kigger på en skærm, skal dine øjne arbejde hårdt for at fokusere og refokusere på skærmens pixler, især pixlerne på din smartphone, fordi de genopfriskes op til 60 gange hvert sekund, hvilket får dine øjne til at fokusere og refokusere. Dette sker konstant, selv om dit syn ikke kan opfange de enkelte pixels. Hvis dine øjne gør dette i længere tid ad gangen, kan du opleve, at øjnene bliver trætte. Skærmbriller kan være en nyttig måde at forebygge, at dette sker.

HAR DU BEHOV FOR SKÆRMBRILLER?

Skærmbriller kan være med til at lette symptomer på øjentræthed. Hvis du ofte oplever at have ømme, tørre, kløende øjne, eller hvis du tit har hovedpine, efter at du har brugt en computer eller smartphone, kan du muligvis have gavn af at bruge skærmbriller.

Hyppig brug af digitale skærme kan påvirke dit syn og din kropsholdning, hvilket med tiden kan give muskelspændinger og en unaturlig kropsholdning. Ved at bruge briller, der er optimeret til digitale skærme, kan du undgå, at dette sker.

Skærmbriller kan designes, så de passer til afstanden mellem dine øjne og skærmen, hvilket gør det nemmere for dit syn. At bruge briller for at se din digitale skærm kan også være en hjælp, hvis du er langsynet eller har gammelmandssyn, som gør, at du har svært ved at se genstande tæt på.

HVORDAN KAN SKÆRMBRILLER HJÆLPE DIG?

Når du bruger skærmbriller, får du et højopløsningssyn, der gør det meget nemmere for dine øjne at fokusere på skærmen. Dette kan reducere øjentræthed. Dine briller kan være med til at gøre det lidt nemmere for dine øjne at skifte mellem forskellige afstande gennem en hel dag.

Essilor har mange forskellige brilleglastyper, der egner sig til brug sammen med digitale skærme. For brugere med enkeltstyrke brilleglas kan Eyezen beskytte dit syn og reducere og forebygge symptomerne på øjentræthed. Selv om du ikke har behov for en recept, kan du stadig drage fordel af brilleglassenes egenskaber. Eyezen brilleglas kan give et skarpere syn end almindelige enkeltstyrke brilleglas og er optimeret til skærmbrug.

Hvis du har brug for progressive brilleglas til dit synsbehov og gerne vil have et par briller specifikt til skærmbrug, skal du overveje Varilux Digitime. Disse brilleglas forbedrer både dit syn og giver dig en mere behagelig kropsstilling, når du bruger en digital skærm, og gør det meget nemmere at læse de små bogstaver, der ofte findes på en smartphone eller tablet.

Skærmbriller er optimeret perfekt til digitale enheder og gør det nemmere for dig at se klart uden at skulle ændre din naturlige kropsholdning.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL SKÆRMBRUG