Briller til sport

Briller til sport kan være en fantastisk hjælp på mange forskellige måder. Hvis du har behov for en recept, kan det være nødvendigt at bruge briller, når du dyrker sport. For der er selvfølgelig ikke så meget ved at spille tennis, hvis du ikke kan se bolden, vel! Uanset om du dyrker en sport som hobby eller professionelt, kan det være en god idé at overveje, om briller kan gøre en forskel.

At have et perfekt syn er afgørende for at dyrke sport, ikke kun for din præstation, men også af hensyn til din sikkerhed. At bruge briller til sport kan også øge din selvtillid og betyde, at du bedre kan nyde den valgte sportsgren.

Takket være avanceret teknologi og et bedre udvalg af brilleglasløsninger kan du nu investere i briller, der er optimalt designet til sportsmiljøer. Dette inkluderer udendørs, hvor sport ofte dyrkes.

Woman wearing sunglasses preparing to jog

Hvis du har lagt mærke til, at dit syn har ændret sig, eller hvis du lige er begyndt at dyrke en sport og har brug for bedre synsstøtte, kan vores sortiment af briller til sport opfylde dine behov.

HAR DU BEHOV FOR BRILLER TIL SPORT?

Hvis du dyrker sport, har du sandsynligvis en travl og aktiv livsstil. Dine briller skal understøtte dette og gøre det muligt for dig at dyrke sport eller løbe ærinder uden ubehag eller generende forstyrrelser.

Hvis du allerede bruger briller, fordi du har en synsfejl som f.eks. langsynethed eller endda gammelmandssyn, er det værd at sikre dig, at dine brilleglas understøtter dig i den valgte aktivitet. Hvis du ikke bruger briller, men finder det vanskeligt at fokusere eller at se klart, når du dyrker sport, skal du overveje at få foretaget en synsprøve og få undersøgt dit syn.

Din optiker kan også tage hensyn til din livsstil og hjælpe med at lave den korrekte type brilleglas til dine specifikke behov.

HVILKE BRILLER SKAL JEG BRUGE TIL SPORT?

Vi har en række forskellige briller til sport, der kan understøtte en aktiv livsstil. Hvis du tit dyrker din sport udendørs, er det meget vigtigt, at dine briller tilbyder UV-beskyttelse. Selv om det er overskyet, kan UV-stråler stadig nå dine øjne, og eksponering i længere tid kan forårsage skader. Dette kan f.eks. være en øget risiko for øjensygdom. Hvis du bruger briller til sport, skal du overveje nogle, der beskytter dine øjne mod UVA- og UVB-stråler.

Hvis du dyrker din sport udendørs kan du tilsvarende opleve genskin, især hvis du dyrker sporten på eller i nærheden af vand. Du kan eliminere genskin ved at vælge de rette briller til din valgte sportsgren. Xperio Polarised-brilleglas kan hjælpe med at reducere genskin, fordi de kun lader vertikalt lys trænge igennem brilleglasset. Dette medfører bedre synskomfort, og disse briller til sport er derfor perfekte, hvis du fisker eller deltager i vandsport.

Xperio Polarised-brilleglas kan også forbedre din farveopfattelse og give et bedre syn og identifikation af farver, hvilket kan være utrolig nyttigt, når du prøver at identificere andre spillere eller bolden i omgivelser, hvor lyset er meget klart.

Three men wearing sunglasses playing golf

Hvis du har svært ved at se over forskellige afstande, har du muligvis brug for progressive brilleglas til sport. Varilux X series kan give dig et skarpt, behageligt syn, når du ser ting tæt på, langt væk eller midt imellem. At bruge progressive brilleglas til sport kan forbedre dit syn, og man vænner sig nemt til dem. Hvis du har brug for både at kunne se spillerne i den anden ende af banen og den modstander, der står tæt på dig, er progressive brilleglas til sport en ideel løsning.

Din valgte sport kan betyde, at du befinder dig i skiftende lysforhold, f.eks. hvis solen skiftevis kommer frem og går bag skyerne. Førhen har du måske valgt at undvære brillerne og har bare knebet øjnene sammen, når solen kom frem, eller du har følt det, som om du konstant blev nødt til at skifte fra briller til solbriller.

Nu kan Transitions gøre det meget nemmere for dig at dyrke sport under skiftende lysforhold. Transitions brilleglas vil automatisk tilpasse sig lyset, så det ikke er dig, der behøver at gøre det. Ved at sikre at kun den optimale mængde lys når dine øjne, kan du nyde din sportsgren med et forbedret syn.

UDFORSK BRILLEGLASLØSNINGER TIL SPORT