Dit syn

Din blog om historier og information om øjensundhed, brillestelmode og meget mere. Udforsk vores artikler og emner.

Dit liv og dine øjne

Babyens øjne

Vi mennesker har ikke medfødt syn. Dit barn må vente til han eller hun er 5 år før deres øjne har en synsskarphed på 10/10°!

Dit liv og dine øjne 2 minutters læsning

Sådan kører du sikkert i tusmørke

Når urene bliver sat tilbage sidst i ​​oktober, får vi hurtigt ekstra timers mørke både morgen og aften. Selvom dette betyder, at du kan sove længe en enkelt morgen, betyder det også, at du sandsynligvis vil køre meget mere, når det er mørkt.

Dit liv og dine øjne 4 minutters læsning

Nakke- og skuldresmerter

Spændinger i nakke og skuldre kan føre til smerter i øjnene. Læs om tegn og symptomer, og hvordan man kan dæmpe smerten.

Alt om Essilor 5 minutters læsning

Varilux fylder 60!

Tilbage i 1948 blev en ung mand ved navn Bernard Maitenaz medlem af Société des Lunetiers og blev hurtigt involveret i udviklingen af en ny løsning for bifokale glas. Opfindelsen af det progressive brilleglas stammer fra et koncept, der skulle komme til at revolutionere verden af optisk udstyr og brilleglas. Bernard Maitenaz forstod det bifokale glas begrænsninger og ønskede at tilbyde et synsfelt, der ikke var skæmmet af en tværgående linje.

Alt om Essilor 6 minutters læsning

Hvad er Essilor: Mærket bag glassene

Sandheden er, at selvom du ikke har hørt om Essilor, bærer du højst sandsynligt brilleglas, som vi har fremstillet. Vores historie strækker sig over 170 år, med en ambitiøs oprindelse i 1800-tallet. Opdag mere...

Øjenlidelser og symptomer 10 minutters læsning

Værd at vide om gammelmandssyn

Gammelsyn er en aldersbetinget langsynethed, der påvirker din evne til at se genstande på nært hold. Den opstår, fordi øjets linse mister sin elasticitet. Lær mere om denne øjenlidelse, hvorfor den opstår, og hvad du kan gøre ved det.