Dit syn

Din blog med historier og information om øjensundhed, mode inden for brillestel og meget mere. Udforsk vores artikler og emner.

Dit liv og dine øjne

Babyens øjne

Vi mennesker har ikke medfødt syn. Dit barn må vente til 5 års alderen før deres øjne har en synsskarphed på 10/10°!

Dit liv og dine øjne 2 minutters læsning

Sådan kører du sikkert i tusmørke

Når urene sættes tilbage sidst i ​​oktober, får vi hurtigt flere timers mørke både om morgenen og aftenen. Selvom det betyder, at du kan sove længe en enkelt morgen, betyder det også, at du sandsynligvis vil køre meget mere i mørke.

Dit liv og dine øjne 4 minutters læsning

Nakke- og skuldresmerter

Spændinger i nakke og skuldre kan føre til smerter i øjnene. Læs om tegn og symptomer, og hvordan man kan dæmpe smerten.

Alt om Essilor 5 minutters læsning

Varilux fylder 60!

Tilbage i 1948 blev en ung mand ved navn Bernard Maitenaz medlem af Société des Lunetiers og blev hurtigt involveret i udviklingen af en ny løsning for bifokale glas. Opfindelsen af flerstyrke brilleglasset med glidende overgang stammer fra et koncept, der skulle komme til at revolutionere verden af optisk udstyr og brilleglas. Bernard Maitenaz forstod det bifokale glas begrænsninger og ønskede at tilbyde et synsfelt, der ikke havde en tværgående linje.

Alt om Essilor 6 minutters læsning

Hvad er Essilor: Mærket bag glassene

Du har måske ikke hørt om Essilor, men der er stor sandsynlighed for, at du har brilleglas, som vi har fremstillet. Vi blev grundlagt i det 19. århundrede og vores historie strækker sig over 170 ambitiøse år. Læs mere...

Øjenlidelser og symptomer 10 minutters læsning

Værd at vide om gammelmandssyn

Gammelsyn er en aldersbetinget langsynethed, der påvirker din evne til at se genstande på nært hold. Den opstår, fordi øjets linse mister sin elasticitet. Lær mere om øjenlidelsen, hvorfor den opstår, og hvad du kan gøre ved det.