Dit liv og dine øjne

Her finder du en guide til synsløsninger, der passer til din livsstil. Her finder du mere information om valg af rette brilleglas til din livsstil og dine aktiviteter - hvad end det er indendørs eller udendørs aktiviteter.

Dit liv og dine øjne 4 minutters læsning

SYMPTOMER PÅ CORONAVIRUS VS. ALLERGI: FORSKELLEN ER FEBER

Hvis dine øjne er røde, klør og løber i vand, kæmper du sandsynligvis med noget mindre alvorligt end COVID-19, som f.eks. en forkølelse eller årstidsbetinget allergi. Coronavirus er koncentreret til åndedrætssystemet og forårsager ikke, at øjne løber i vand.

Dit liv og dine øjne 4 minutters læsning

Derfor kan du ikke se, når du kører i mørke

Det kan være svært at se, når man kører om natten. Enten pga. generelle vejforhold eller øjenlidelser, der kan have en indflydelse på din evne til at se i mørke omgivelser. Disse faktorer har en indflydelse på trafikanter over hele verden.

Dit liv og dine øjne 2 minutters læsning

HVAD ER EN OCT SCANNING?

En OCT scanning kan hjælpe din optiker med at se, hvad der sker under overfladen af dine øjne og giver det fulde billede af din øjensundhed.

Dit liv og dine øjne 3 minutters læsning

Hvordan virker farveskiftende brilleglas?

Farveskiftende brilleglas skifter automatisk til de skiftende lysforhold omkring dig. Glassene er også kendt som lys tilpassende brilleglas. Det sker, når glassene udsættes for UV-lys og molekylerne i glasset skifter struktur.