Enkeltstyrke brilleglas

HVAD ER ENKELTSTYRKE BRILLEGLAS?

Enkeltstyrke brilleglas har kun én receptstyrke i hele brilleglasset. De er en løsning på synsfejl såsom nærsynethed (myopi) eller langsynethed (hyperopi). Hvis du kun har brug for brilleglas til én type syn, vil du sandsynligvis blive rådet til at bruge enkeltstyrke brilleglas. Dette anbefales normalt til personer under 40 år.

Enkeltstyrke brilleglas giver klart syn til ting, der er tæt på eller langt væk, afhængigt af din recept. Enkeltstyrke brilleglas til nærsynethed er normalt lidt tykkere i kanterne, mens enkeltstyrke brilleglas til langsynethed er lidt tykkere i midten af glasset. Uanset din recept er enkeltstyrke brilleglas fra Essilor designet til at opfylde dine behov fuldstændigt.

Hos Essilor er vores udvalg af enkeltstyrke brilleglas optimeret til at imødegå behovene forbundet med en moderne livsstil ved at forbedre synet og beskytte din øjensundhed. Vi lever stadig mere travle liv, og digitale enheder former den måde, vi lever på. Med det i baghovedet er Essilors enkeltstyrke brilleglas, Eyezen, designet til at give et skarpt syn og hjælpe med at reducere og forebygge øjenbelastning.

➜ Eyezen Brilleglas

Man and woman wearing Eyezen glasses looking at smartphone

Hvad enten du er social, på arbejde eller dyrker dine fritidsinteresser, opfylder vores enkeltstyrke brilleglas dine daglige behov. Og Eyezen enkeltstyrke brilleglas har et indbygget Eye Protect System, der beskytter dine øjne mod skadeligt lys.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ ENKELTSTYRKE OG PROGRESSIVE BRILLEGLAS?

Enkeltstyrke brilleglas er optimeret til ét synsfelt og én recept og korrigerer enten nærsynethed eller langsynethed. Du får normalt en recept på enkeltstyrke brilleglas, hvis du har problemer med at se ting tæt på eller langt væk.

Derimod giver progressive brilleglas flere korrektioner i ét brilleglas. Brilleglassene korrigerer dit afstandssyn og dit læsesyn, så du kan se klart tæt på, langt fra og alt det indimellem, hvilket ofte er nødvendigt, hvis du har udviklet gammelmandssyn. Progressive brilleglas giver en sømløs overgang imellem de forskellige styrker, så du får et klart, skarpt syn.

HVAD KOSTER ENKELTSTYRKE BRILLEGLAS?

Din recept på enkeltstyrke brilleglas vil afhænge af dine synsbehov og din livsstil. Det er vigtigt, at du investerer i de bedst egnede brilleglas til din livsstil og dine synsbehov for at forbedre dit syn, men hvis du har et bestemt budget i tankerne, kan din optiker guide dig.

➜ Find en optiker

Dispensing optician fitting glasses frame for patient

Når du har valgt designet på dine korrigerende linser, kan du udforske de bedste løsninger til at beskytte dine øjne mod skadeligt lys og forbedre din synsklarhed med en brilleglasoptimering. Brilleglasoptimeringer beskytter dine brilleglas mod ridser, smuds, støv og vand og beskytter samtidig dine øjne mod refleksioner eller genskin.

ER LÆSEBRILLER ENKELTSTYRKE BRILLEGLAS?

‘Læsebriller’ er enkeltstyrke brilleglas, der har én korrigerende styrke i midten af brilleglassene, der korrigerer dit læsesyn. For at udnytte korrektionen skal du kigge igennem den midterste del af brilleglasset, når du læser, hvilket kan kræve en del bevægelse af hovedet, eller at du flytter brillerne ned på næsen, hvis styrken ikke er helt rigtig.

Din optiker vil kunne anbefale den bedste synsløsning til netop dine behov, der korrigerer dit syn på alle afstande, ikke kun når du læser. Det kan give en behagelig og sømløs oplevelse med skarpt syn, uanset hvad din recept siger.