Polariserede glas

HVAD FORÅRSAGER GENSKIN?

Genskin forårsaget af reflekterende sollys kan forårsage ubehag, og i visse tilfælde kan det endda være farligt. Det er vigtigt at beskytte dit syn mod skarpt, blændende genskin ved at bruge de rigtige brilleglas. Genskin forårsages af lys, der reflekteres på vandrette overflader såsom veje, vandoverflader, is eller sne. Lyset bliver koncentreret vandret, hvilket kan være meget ubehageligt for øjnene.

Polariserede brilleglas er utroligt nyttige til bekæmpelse af genskin. Polariserede brilleglas har et unikt filter, der blokerer intenst genskin fra reflekteret lys. Filteret slipper kun lodrette lysstråler igennem og blokerer vandrette lysstråler, hvilket giver optimal synskomfort og beskyttelse af dine øjne. Vores polariserede brilleglas giver det højeste niveau af UV-beskyttelse i vores udvalg(1). UV-beskyttelse er afgørende for opretholdelsen af et sundt syn og reducerer risikoen for at udvikle tilstande som grå stær, som forbindes med overdreven udsættelse for UV-lys.

➜ Xperio Polarised Brilleglas

Man jogging wearing polarised mirrored sunglasses

ER POLARISEREDE BRILLEGLAS SUNDERE?

Polariserede brilleglas giver en forbedret farveopfattelse, øget visuel komfort og optimal UV-beskyttelse. De gør det så meget lettere at se under forhold med stærkt lys. Almindelige solbriller kan give tilstrækkelig UV-beskyttelse, men de mindsker ikke genskinnet.

Det er vigtigt at beskytte dine øjne mod skadeligt UV-lys. Den mest effektive måde at gøre dette på er ved at bruge de rigtige brilleglas eller ved at undgå direkte sollys helt, når det er muligt. Du kan kombinere polariserede brilleglas med dine korrigerende brilleglas for at få et mere sikkert og klart syn.

HAR DU BRUG FOR POLARISEREDE BRILLEGLAS?

Polariserede brilleglas er bedst egnede til dig, der bruger meget tid udendørs. Hvis du deltager i aktiviteter såsom fiskeri, vandsport eller bilkørsel, oplever du sandsynligvis masser af genskin.

Polariserede glas beskytter dit syn og giver dig en lang række fordele, når du dyrker dine hobbyer, samt ved bilkørsel. Veje, andre biler, vandpytter og endda dit instrumentbræt kan forårsage genskin, hvilket kan være meget distraherende under kørslen. Polariserede brilleglas kan hjælpe dig med at gøre din køreoplevelse meget mere sikker.

For dig, der kan lide vandsport eller snesport såsom skiløb og snowboarding, er polariserede brilleglas også en bekvem løsning. Det skyldes, at genskin kan forårsages af vand og sne og gøre det svært at se klart. Polariserede brilleglas kan forbedre dit syn i forbindelse med disse aktiviteter og forbedre oplevelsen.

➜ Xperio Polarised Brilleglas

Man wearing mirrored polarised sunglasses in snowy mountains

Den høje grad af UV-beskyttelse i polariserede brilleglas kan også være en fordel, hvis du lider af lysfølsomhed, heler efter en øjenoperation eller har følsomme øjne.

GØR POLARISEREDE BRILLEGLAS VIRKELIG EN FORSKEL?

Har du nogensinde båret solbriller og opdaget, at du alligevel kniber øjnene sammen? Dette skyldes, at solbriller er designet til at reducere lysstyrken – ikke til at forhindre blændende genskin. Genskin kan forårsage øjenbelastning eller øjentræthed, og det kan også være kraftigt nok til at blænde dig helt. Genskin kan variere fra mildt ubehag til komplet blænding og kan forværres med alderen, eller hvis du har lyse øjne.

Polariserede brilleglas er specialdesignet til at reducere denne oplevelse. Du kan også kombinere dine polariserede brilleglas med en anti-reflekscoatning og dermed opnå endnu bedre beskyttelse.

(1) Når din løsning med polariserede brilleglas inkluderer Crizal.