Mand der sidder i en lænestol og holder et par Varilux briller

Aktuelle tilbud

Køb to par Varilux brilleglas, og få et eksklusivt tilbud fra deltagende optikere. Køb et brillestel i en anden stil eller briller specifikt til arbejde eller bilkørsel. Varilux brilleglas fås som klare brilleglas, med Transitions lysintelligentteknologi og som solbriller med styrke og Xperio. Søg efter din lokale optiker ved hjælp af vores funktion Find en optiker, og sorter efter tilbud på Essilor brilleglas for at finde en deltagende optiker. Kontakt din optiker for at få oplyst alle gældende vilkår og betingelser.

Find en deltagende optiker

Ultimativt skarpt syn indendørs og udendørs

Varilux flerstyrkebrilleglas giver skarpt fokus fra nær til fjern. Der findes et Varilux brilleglas til alle livsstilsbehov, hvad enten du er på udkig efter briller til at støtte dig i din multitasking-livsstil, brilleglas, der er optimeret til computerbrug, eller brilleglas specielt til bilkørsel. Når de kombineres med Transitions, tilpasser dine Varilux flerstyrkebrilleglas sig skiftende lysforhold. Klare indendørs og tonede, når du opholder dig udendørs, så du får et behageligt syn uanset forholdene.

Se, hvor de kan købes
Visuel gengivelse af aktivering af Transition brilleglas
Optiker der justerer briller for kunden

Kræv det bedste til dine øjne

Essilor Expert optikere kombinerer ekspertise inden for øjenpleje med den nyeste brilleglasteknologi fra Essilor. Få brilleglas tilpasset alle dine behov hos en Essilor Expert optiker, som har investeret i de nyeste optiske enheder til måling af brilleglas. Kræv det bedste til dine øjne fra din lokale Essilor Expert.

Find din lokale Essilor Expert

Oplev Essilor Expert

Mand der bærer briller med Varilux brilleglas

Oplev Varilux

Varilux flerstyrkebrilleglas korrigerer gammelmandssyn, så du kan se tæt på, langt fra og alt det midt imellem uden problemer.

Oplev

Oplev Transitions

Transitions farveskiftende glas tilpasser sig automatisk ændringer i lysforholdene og giver optimal visuel komfort og stil. Derudover beskytter de imod skadeligt blåviolet lys og UV-lys indendørs og udendørs.

Læs mere
Kvinde der bærer Transitions briller

Kræv det bedste
til dit syn

Book nu Essilor Experts logo